AMSTERDAM - Madonna en Justin Timberlake hebben woensdagavond Manhattan onveilig gemaakt. Het muzikale duo besloot dat het tijd was voor een feestje na een optreden in de Big Apple.

"We vonden dat we allebei veel te hard werken en dat het wel eens tijd werd voor wat plezier", vertelde de Queen of Pop donderdag in de radioshow van Ryan Seacrest op de Amerikaanse zender KIIS FM.

De zangeres, die bekendstaat om haar strenge fitnessregime en dieet, gaf toe dat ze last had van een flinke kater. "Ik heb een shot tequila genomen en ik heb misschien ook een lemon drop gedronken", vertelde ze. "We hebben ons bezat, zoals ze dat noemen."

Vrienden

De 49-jarige Madonna en de 27-jarige Timberlake werkten samen aan het nieuwe album 'Hard candy' van de Amerikaanse zangeres. Het duo, dat samen een hit scoort met de single '4 Minutes', is goede vrienden geworden.

"Hij is ambitieus, maar niet op een irritante manier", vertelt de blondine. "Hij gedraagt zich zeer verantwoordelijk en is goed in wat hij doet. Ik denk dat hij nog een lange carrière voor zich heeft. Hij begrijpt het gestoorde leven van een popster."