AMSTERDAM - Brad Pitt en Angelina Jolie hebben hun intrek genomen in een villa in Zuid-Frankrijk. Het Hollywoodkoppel is van plan om 'langere tijd' in het huis te blijven, zo vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Het stel arriveerde maandagavond met een privévliegtuigje op het vliegveld van Nice, met hun vier kinderen Maddox (6), Pax (4), Zahara (3) en Shiloh (bijna 2), twee kindermeisjes en drie bodyguards. Daarna vertrok het gezelschap in de richting van het plaatsje St. Jean Cap Ferrat.

Volgens door People opgevoerde buurtbewoners verblijft het stel in de villa van Microsoft-oprichter Paul Allen. Het optrekje heeft een zwembad en uitzicht over de haven van het dorp en de Middellandse zee.

Een staf van twaalf man is 24 uur per dag aanwezig om het de gasten naar de zin te maken.

Cannes

Pitt en Jolie maken deze maand hun opwachting op de rode loper van het filmfestival van Cannes, dat plaatsvindt van 14 tot en met 25 mei.

Daar draaien de animatiefilm 'Kung fu panda' en 'The changeling' van regisseur Clint Eastwood, waarin de zwangere Jolie rollen heeft.

Kind

Volgens geruchten willen de 44-jarige Pitt en de 32-jarige Jolie hun vijfde kind in Frankrijk ter wereld laten komen. Twee jaar geleden vestigde het stel zich in Namibië in de aanloop naar de geboorte van dochtertje Shiloh.

Niet bekend is hoe ver Jolies zwangerschap gevorderd is. Het wordt na Shiloh het tweede biologische kindje van Pitt en Jolie.