AMSTERDAM - Owen Wilson heeft dit weekeinde in Miami een feestje gevierd met Richie Sambora en Vince Vaughn. Vrijdagavond ging de acteur een hapje eten met de gitarist van Bon Jovi.

Een dag later kwam Wilsons 'Wedding crashers'-tegenspeler Vaughn naar Florida om overdag te relaxen op het strand, waarna het tweetal 's avonds een privéfeestje gaf in een restaurant. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People maandag.

Jennifer Aniston

De 39-jarige Wilson verblijft aan de kust van Miami voor opnamen van zijn nieuwe film 'Marley & me'. Zijn tegenspeler Jennifer Aniston bracht haar tijd volgens People door met zanger John Mayer. Het tweetal werd gespot op een lunchafspraak die veel weg had van een date.

Zelfmoordpoging

Het lijkt weer beter te gaan met Wilson, die vorige zomer nog in een ziekenhuis werd opgenomen na een zelfmoordpoging. Die deed de acteur naar verluidt omdat zijn relatie met actrice Kate Hudson op de klippen was gelopen.

Door zijn opname in het ziekenhuis moest hij de film 'Tropic thunder' met Ben Stiller laten schieten. In de Nederlandse bioscopen was hij onlangs nog te zien in 'The darjeeling limited'.