AMSTERDAM - Musicalster en tv-presentatrice Antje Monteiro (32) is weer alleen. Na een 'proefscheiding' van vriend Hans drie maanden geleden, heeft het paar definitief besloten uit elkaar te gaan. Het gezegde 'scheiden doet lijden' gaat in dit geval ook op voor Antje's kleuterdochtertje uit een vorige relatie. Zij zal haar 'stiefvader' Hans vast enorm missen.

De blonde Antje werd bekend door haar rol in de musical Aïda, waar ze avond aan avond de sterren van de hemel zong. Toen ze enige tijd geleden op het gala ter ere van de Musical Awards met een onbekende man aan haar zijde verscheen, werd duidelijk dat Hans en zij uit elkaar waren. In dit geval bleek het echter niet om een nieuwe minnaar te gaan maar om een breedgeschouderde bodyguard. Hij moest Antje beschermen omdat zij naar de happening een collier droeg ter waarde van 30.000 Euro.

Naast musicalster is Antje ook presentatrice van het 'meezingprogramma' Het Gevoel Van. Daar ontvangt zij een team van Bekende Nederlanders en zingt zelf live uit volle borst mee in de uitzending. Volgens de berichten zijn Antje en vriend Hans in goede harmonie uit elkaar gegaan. Antje was helaas niet bereikbaar voor commentaar.