AMSTERDAM - Naomi Campbell heeft een gastrol bemachtigd in de populaire komedieserie Ugly Betty. In de laatste aflevering van het tweede seizoen maakt het temperamentvolle model haar opwachting. Dat heeft actrice Becki Newton verklapt.

"Ze is te zien in onze laatste aflevering, wat zeer spannend is", vertelt Newton, die in de serie de brutale secretaresse Amanda Tanen speelt. "Ik heb wel gevraagd of ik niet naast haar hoef te staan. Amanda wil niet naast een lang en knap persoon gezien worden."

De 29-jarige actrice kan niet aangeven welke rol Naomi gaat vertolken in de serie. Ook weet ze nog niet of ze samen met het 37-jarige model, die eerder deze maand werd gearresteerd op verdenking van mishandeling van een politieagent op het Londense Heathrow Airport, een scène gaat opnemen.

Victoria Beckham

Eerder waren Victoria Beckham en Gene Simmons te zien in de serie. Centraal hierin staan de belevenissen van Betty Suarez, die werkt bij een gerenommeerd modeblad.

Het tweede seizoen van Ugly Betty, dat is gebaseerd op een Colombiaanse telenovela en wordt geproduceerd door actrice Selma Hayek, is vanaf 6 mei te volgen op Net 5.