Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Estelle tóch vertrekt, Bridget en Georgina moeten praten, Maxima van mottenballen houdt, Connie 'Breuk'hoven haar naam eer aandoet en dat ijdele Marco Borsato zich laat versleutelen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Bridget Maasland is erg zwanger. Ze heeft schijnbaar ook al last van 'nest-drang'. Want opeens vond de presentatrice haar huis te klein voor man, kind en hond. Fluks werd er een nieuw optrekje van 1,5 miljoen gekocht, met acht kamers. Maar nu moet hun oude appartement nog worden verkocht, voor E 635.00. Tot die tijd zit Bridget met dubbele hypotheeklasten.

Misschien moet ze eens met Georgina Verbaan bellen? Volgens Weekend staat haar relatie met Jort Kelder op springen en zoekt ze woonruimte. Maar omdat Georgina een gat in haar hand heeft en al haar geld meteen uitgeeft, heeft zij wellicht geen dikke 6 ton tot haar beschikking. En van Jort zal ze -na haar overspel- wel geen 'alimentatie' meekrijgen.

Bye bye Estelle

Trouw liep ze nog in haar uppie alle showbizzfeestjes af, maar toch was Estelle Gullit niet echt happy. Ruud zit al een tijd in Amerika en Estelle wil daar ook graag heen. Alleen: er was nog geen plek voor de kids op school. Pas na de zomer zouden in de VS terecht kunnen.

Totdat Estelle recent een belletje uit Amerika kreeg. Er was tóch plaatsje vrij. De voetbalvrouw moet nu als een haas haar spullen gaan inpakken, want volgende maand worden de koters al op school verwacht. Volgende maand al! Maar als je Gullit heet, kun je vast wel een verhuisservice inhuren en hoef je niet zelf je dozen in te pakken. Dus geen stress, lekker first class naar de VS!

Oud kloffie

Privé weet het zeker: Maxima is weer zwanger. Hoe ze het weten? Het blad legde een aantal oude èn recente foto's van de prinses naast elkaar. En zie: Maxima draagt haar oude zwangerschapskleding weer. Zowel een gebloemde jas als jurk met panterprint heeft Maxi uit de mottenballen gevist. Ze droeg die kleren ook al toen ze respectievelijk vijf en zes maanden zwanger was in 2006.

Waarom grijpt de prinses naar deze bekende kleren? Wil ze het volk al voorbereiden op het grote nieuws? Volgens Privé komt het prinselijk paar binnenkort met de aankondiging van baby nummer vier. Of doet Maxima Hollands zuinig omdat ze van Alexander eerst maar eens haar oude spullen moet 'afdragen'?

Oma Connie

Bij Connie Breukhoven thuis loopt het nog steeds niet lekker. Nog steeds is de breuk met haar kinderen niet hersteld. De zoon van Connie kreeg in december een kind en nog steeds heeft 'Mimi' zoals oma Con zich laat noemen, haar kleinkind niet gezien. Sterker nog: zoon Jordy stuurde recent een SMS'je met het bericht dat baby twee er al weer aankomt. Maar noch Connie, noch opa Hans heeft iets van zich laten horen.

Jordy is erg teleurgesteld in zijn ouders. In Privé beklaagt hij zich dat zijn moeder wel weer dikke maatjes is met haar assistent Edwin, maar niet met haar eigen zoon. Deze Edwin kreeg ontslag plus zwijggeld, maar is nu weer teruggekeerd naar villa Breuckhove. 'Het komt vanzelf een keer goed,' meent Connie en 'Tijd heelt alle wonden'. Maar daar is Jordy niet van overtuigd en hij voelt zich goed in de steek gelaten door zijn glamourmoeder.

Metamorfose

Toen hij de soundmixshow won, was Marco Borsato een onooglijk ventje. Snor, pluishaar, scheve tanden, flaporen. Niet bepaald een lekker ding. Maar in de loop der jaren heeft de zanger het een en ander laten 'doen'. Zijn snor moest er aan geloven en zijn tanden werden gebleekt en rechtgezet. Een goede kapper bracht enige orde aan in de ragebol en de zeiloren werden rechtgetrokken.

En zie: Marco is nu het idool van tienduizenden vrouwen. Toch vraagt Story zich af of de zanger in een midlifecrisis terecht is gekomen. Want volgens het blad heeft Marco recentelijk óók nog haarimplantatie ondergaan. De inhammen op zijn hoofd zijn opeens verdwenen. Volgens de 'bron' lijdt Marco aan gebrek aan zelfvertrouwen en moet dit extra haar hem daar van afhelpen.