AMSTERDAM - Amy Winehouse zorgt niet erg goed voor zichzelf sinds haar echtgenoot Blake Fielder-Civil in de gevangenis zit. De 24-jarige ster lijkt steeds dunner te worden, zo blijkt uit foto's die vrijdag op internet opdoken.

De foto's werden gemaakt nadat Winehouse donderdag een opnamestudio in het noorden van Engeland had bezocht. Haar benen zijn zelfs zo dun, dat de pezen zichtbaar zijn.

Volgens de Britse krant The Daily Mail zijn vrienden van Winehouse bezorgd over haar toestand. Haar slechte lichamelijke conditie zou een teken kunnen zijn dat de zangeres weer aan de drank en de drugs is. "Alle signalen wijzen erop dat Amy haar oude gewoontes nog niet is verleerd", zo zegt een bron.

Krentenbaard

Winehouse ziet er niet alleen slecht uit vanwege het feit dat ze weinig eet. De zangeres had vorige maand ook last van de besmettelijke infectieziekte krentenbaard. Het is niet bekend of de ster daarvan genezen is.

Deze week werd bekend dat Winehouse samen met producer Mark Ronson de studio induikt om een nummer te maken voor de nieuwe James Bond-film.

'Amy Winehouse akelig dun'