AMSTERDAM - Gwyneth Paltrow ontkent dat haar huwelijk met Coldplay-zanger Chris Martin aan een zijden draadje hangt. De 35-jarige actrice heeft zich in een interview voor het eerst uitgelaten over alle geruchten die al tijden de ronde doen.

In het meinummer van het Britse tijdschrift Glamour noemt Paltrow alle geruchten omtrent haar huwelijk "belachelijk". Ze zegt dat haar rol als echtgenote en moeder haar juist het meeste plezier geven.

"Door ons gezinnetje voel ik me compleet", zo zegt de beroemde actrice in het tijdschrift. "Ik heb me vroeger vaak alleen gevoeld, maar die gevoelens heb ik al lang niet meer."

Het feit dat Paltrow en haar man zich nooit samen in het openbaar vertonen, is de voornaamste voedingsbron van alle geruchten, meent de actrice. "Het klopt dat je ons samen nooit in het openbaar ziet. Zo zijn we gewoon niet."

Privacy

Ook de moeder van Paltrow, Blythe Danner, sprak zich deze week uit over het huwelijk van haar dochter. Tegenover People zegt ze dat haar dochter een geweldig huwelijk heeft. "Mensen zouden hun privacywensen moeten respecteren. Het is zielig dat men er zo'n ophef over maakt."

Paltrow en Martin zijn inmiddels vijf jaar getrouwd. Het stel heeft twee kinderen, Apple (4) en Moses (2).

Gwyneth Paltrow