AMSTERDAM - Bridget Maasland is al vier maanden zwanger, maar met het namenlijstje voor haar eerste baby wil het nog niet vlotten.

"Dat is moeilijk hoor, want je geeft zoiets toch voor de rest van zijn leven mee", vertelt ze aan Novum Nieuws.

"Voor een jongen weet ik het al heel lang, maar als het een meisje wordt...Ik heb nu wel een idee, maar dan vind ik het nog heel moeilijk."

Echo

Over vier weken kan de 33-jarige presentatrice zich specifiek gaan richten op jongens- of meisjesnamen. Dan moet een echo het geslacht van de baby uitwijzen. Zelf tast de blondine nog in het duister.

"Ik heb altijd gedacht dat mijn eerste kindje een meisje zou zijn, maar de laatste tijd heb ik weer meer het gevoel dat het een jongetje is. Ik blijf echt schipperen, ik heb geen idee."

Geduld

Wie graag wil weten of de babykamer van Bridget blauw of roze wordt, moet nog even geduld hebben.

De uitslag van de echo bewaart ze voor haar nieuwe programma Hoe Word ik Mama, de opvolger van 'Hoe word ik een Gooische vrouw' en 'Hoe word ik een New Yorkse vrouw'.

Najaar

Het programma zal dit najaar te zien zijn op RTL 5, zo heeft een woordvoerder van de zender bevestigd.

Amsterdam-Zuid, waarheen Bridget over twee maanden verhuist, speelt een belangrijke rol in de serie. "Want daar is het nog net even hysterischer en nog meer een serie waardig, net als het Gooi", zegt ze.

"Mensen geloven daar echt dat je de goede Bugaboo moet hebben en de juiste pufcursussen moet volgen en spiritueel met je kind moet omgaan. Ik wil dat gewoon allemaal ontdekken. Ik in mijn zoektocht voor de rest van de wereld."