AMSTERDAM - Beyoncé Knowles en Jay-Z mogen dan volgens de berichten vrijdag getrouwd zijn, het koppel zelf blijft geheimzinnig over het huwelijk. Genoeg reden voor de media om er flink op los te speculeren.

Een vriend van het stel liet zaterdagochtend aan het Amerikaanse tijdschrift People weten dat het paar was getrouwd. De twee zouden de ceremonie intiem hebben willen houden.

Beyoncé en Jay-Z hebben het nieuws nog niet officieel bevestigd. De woordvoerder van de zangeres weigert nog steeds elk commentaar.

Hoewel Beyoncé en Jay-Z zich de afgelopen dagen meerdere keren in het openbaar vertoonden, heeft nog niemand een trouwring kunnen ontdekken. Beyoncé werd maandag gefotografeerd in New York, maar de zangeres droeg lange leren handschoenen, zodat een eventuele ring niet zichtbaar was.

Zwanger

Ondertussen speculeren media ook over een eventuele zwangerschap van Beyoncé. Een Amerikaanse website claimt dat het stel zo snel in het huwelijk trad, omdat de zangeres een baby verwacht. Volgens de site drong de strenge vader van Beyoncé erop aan dat het koppel moest trouwen.