AMSTERDAM - Jennifer Hoffman vond troost bij een zwerfster, nadat haar voormalige vriend Daan Schuurmans had opgebiecht dat hij verliefd was op Bracha van Doesburgh.

Dat schrijft De Telegraaf dinsdag.

De vonk tussen Daan en Bracha sloeg over op de set van het toneelstuk waar zij beiden in speelden. Daan was op dat moment nog verloofd met Jennifer.

Interview

Later kreeg Jennifer het gevoel dat er iets niet klopte. "Ik voelde dat er iets was toen ik een interview met Daan las in een tijdschrift. De manier waarop hij over Bracha sprak alarmeerde mij."

Jennifer sprak vervolgens haar geliefde aan op haar vermoedens. "Daan gaf direct toe dat hij verliefd was op Bracha."

Daarop pakte Jennifer haar spullen en stapte ze op de fiets. "Ik kwam niet ver. Ik huilde en moest hyperventileren. Een zwerfster heeft mij toen getroost. Zij was dakloos, maar ik ook", zo zegt Jennifer nu.

Redden

Jennifer en Daan hebben daarna nog geprobeerd hun relatie te redden, maar ging het stel toch uit elkaar. Daan kreeg vervolgens een relatie met Bracha. De twee zijn nog steeds samen.

Volgens Jennifer kwam de klap vooral aan omdat Daan haar eerste echte liefde was. "Bovendien had hij me ten huwelijk gevraagd."

Passion for Fashion

Dinsdag werd ook bekend dat Jennifer te zien is in het nieuwe seizoen van Passion for Fashion. De bekendmaking komt ruim een week na het bericht dat Dyanne Beekman uit het programma is gestapt.

Jennifer Hoffman werd bekend door haar rol in Westenwind. Ook speelde ze in de politieserie Spoorloos Verdwenen. Wanneer het nieuwe Passion for Fashion wordt uitgezonden, is niet bekend.

Jennifer Hoffman huilde uit bij zwerfster