LOS ANGELOS - Pamela Anderson mag zich aansluiten in het rijtje van Paris Hilton, Britney Spears en The Osbournes. De voormalige Baywatch-ster krijgt een realityshow op de entertainmentzender E! Television.

De camera's in 'Pamela' leggen haar dagelijkse beslommeringen als moeder en actrice vast, meldt Us Magazine op basis van een verklaring van de zender.

Volgens het productiebedrijf achter de show, World of Wonder Productions, wordt de show in een unieke documentairestijl opgenomen. Het bedrijf was eerder al verantwoordelijk voor de documentaire 'The eyes of Tammy Feye', over de vorig jaar overleden Amerikaanse tv-evangelist Tammy Feye. 'Pamela' is vanaf de zomer te zien in afleveringen van een halfuur.

Rick Salomon

Eind vorig jaar was ook al sprake van een realityshow van Pamela Anderson op E!, maar dan met haar toenmalige echtgenoot Rick Salomon. Het idee werd niet doorgedrukt, mede doordat het koppel na hun huwelijk in oktober vorig jaar na twee maanden uit elkaar ging.

Het huwelijk werd uiteindelijk nietig verklaard op basis van een niet nader toegelicht 'bedrog'.

De 40-jarige Anderson is al eerder twee keer getrouwd geweest. Van rockmuzikant Tommy Lee scheidde ze in 1998 na drie jaar. Haar volgende huwelijk met Kid Rock hield in 2006 niet langer dan een half jaar stand.

Hans Klok

Anderson werkte sinds april vorig jaar nog samen met de Nederlandse illusionist Hans Klok in Las Vegas als assistente tijdens zijn shows. In november eindigde de show.

De illusionist, die met 'Beauty of magic' momenteel door Nederland en Duitsland toert, heeft al verklapt dat Anderson een verrassingsoptreden in Amsterdam doet. Wanneer Anderson naar Nederland komt, is nog niet bekend.