AMSTERDAM - Geri Halliwell is weer gelukkig in de liefde. De roodharige Spice Girl heeft een nieuwe vlam gevonden in achtergronddanser Ivan Felipe Velez. De twee verschenen zondag voor het eerst samen in het openbaar.

Velez vergezelde de Spice Girls tijdens hun recente wereldtournee. "Tegen het einde van de tour bleek dat er iets moois bloeide tussen Geri en Ivan", zo vertelt een vriend van haar in de Britse krant The Sun.

"Toen de tournee afgelopen was kwam ze erachter dat ze Ivan erg miste. Ze vloog toen naar Los Angeles om bij hem te kunnen zijn."

Bluebell

Velez zou het erg goed kunnen vinden met Halliwells dochtertje Bluebell. "Zij was met Geri mee op tournee, dus ze hebben elkaar al ontmoet."

Naar verluidt is de relatie nog in een pril stadium. "Maar ze hebben een hoop lol samen", zo schrijft The Sun.

Vader

De 35-jarige Halliwell had in het verleden relaties met David Walliams, Robbie Williams en Sacha Gervasi. Van Gervasi wordt aangenomen dat hij de vader is van Bluebell, die volgende maand twee jaar wordt.

Britney Spears

Het gebeurt vaker dat popsterren een relatie aanknopen met een van hun achtergronddansers. Zo had collega-Spice Girl Mel B ooit een relatie met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar. Ook Jennifer Lopez en Britney Spears trouwden met hun achtergronddanser.

Nieuwe vriend voor Geri