AMSTERDAM - Jessica Alba heeft zondag voor vrienden en familieleden een babyshower gegeven. De actrice had zo'n dertig gasten uitgenodigd in het Ever After Teahouse in Los Angeles, zo meldt de Amerikaanse zender E! Entertainment.

Alba, die was gekleed in een lange zwarte jurk, trakteerde haar gasten op een lunch, terwijl op de achtergrond muziek van Sade en de Buena Vista Social Club speelde.

Cash Warren, de vader van de baby, arriveerde anderhalf uur nadat het feestje was begonnen. Hij glipte naar binnen via een achteringang.

Cadeautjes

De 26-jarige actrice werd overladen met cadeautjes. Zo kreeg ze onder meer luxe kinderwagens en wiegjes, manden vol kinderboeken, kleertjes en rammelaars.

Zoontje

Ook nam ze een enorm speelgoedkonijn en een groot aantal boeketten mee naar huis. Op een van de foto's is te zien hoe een van de gasten een grote pot met wit-blauwe snoepjes draagt. Dat zou erop kunnen wijzen dat Alba een zoontje verwacht.

De gasten, onder wie actrices Jaime King, Rashida Jones en Kim Kardashian, kregen allemaal een turquoise goodiebag als dank voor hun aanwezigheid.

Jessica Alba en haar verloofde Cash Warren maakten in december bekend dat ze een kindje verwachten. De baby zou in juni geboren moeten worden.

Jessica Alba geeft babyshower