Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Frans veel vrienden heeft, 'Yo' en ma Smit samen shoppen, Georgina Verbaan een 'ijskouwe' is, dat Kane's Dinand verdacht snuift, Estelle's bibs te dik is en Gooische Vrouwen lijdt onder tragedies en drama's. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Volgens Story verheugt Frans Bauer zich enorm op zijn huwelijk in mei. De roddels over een affaire zijn terzijde geschoven en Frans en Mariska laten zich niet meer tegenhouden. 'Volgende week is Mariska's jurk klaar' meldt de zanger.

Zijn pak en dat in mini-formaat voor de drie zoons hangt al in de kast. Het wordt een intieme plechtigheid. 'We hebben 200 vrienden uitgenodigd,' verklapt Frans. Tweehonderd vrienden? Dat moet Brabantse gezelligheid zijn, want zo veel 'vrienden' heeft geen normaal mens.

Frans is schijnbaar een beetje emotioneel door de bruiloft, want ook Story behoort tot de 'selecte' vriendengroep. 'Het is een feest voor iedereen die mij dierbaar is. Daar horen jullie zeker bij' aldus een geëmotioneerde zanger. Het kan niet anders of Story-verslaggever Guido den Aantrekker plast bijna in zijn broek van trots bij deze woorden.

Zelfde jas

Yolanthe Cabau van Kasbergen is in haar nopjes. De soapie tekende een contract met de Tros en gaat daar een live-show presenteren. Best stoer als je pas 23 bent! De slimme brunette geniet verder van haar leven. Ze laat zich fuiven op feestjes en tripjes die bij haar showbizz-bestaan horen.

Zo zat ze recentelijk -mèt vriend Jan en schoonouders- in Oostenrijk. Er was tijd om te shoppen en dat deed ze met schoonmamma Gerda Smit. 'Met mijn schoonmoeder heb ik een heel fijne band. We hebben zelfs hetzelfde witte jack gekocht,' vertrouwt 'Yo' ons toe in Story. Fijn voor Yolanthe, maar of deze wetenschap haar imago van 'sexy soapie' eer aan doet? Wie wil er nou dezelfde jas als je (Volendamse) schoonmoeder?

Kater

In Party verklapt Jort Kelder een geheimpje over zijn geliefde Georgina Verbaan. Het stukje is waarschijnlijk van vóór de tijd dat zij zoenend werd gespot met een vreemde man. Het filmpje van dit 'vreemdgaan' verscheen op tv en Jort is nu de gebeten hond.

De ex-Quote hoofdredacteur heeft nu wel iets anders aan zijn hoofd dan het geneuzel over hun gezamenlijke ochtendritueel. Anyway: hij schrijft dat zijn Georgie 's morgens haar hoofd in een bak water met ijsklonten doopt. Dit na een nachtelijk stap-avontuur, om haar gezichtje weer fris en strak te krijgen voor een modeshow. Een dikke kater dus. Wrang idee voor de gekwelde Jort dat ze waarschijnlijk die nacht ervoor met die andere vent heeft lopen vozen.

Snuf snuf…snuif

Wat is er aan de hand met de zanger van de band Kane, Dinand Woesthoff? Volgens Party is hij aan de drugs. Dinand verscheen laatst op tv en het viel iedereen op dat hij om de haverklap zijn neus ophaalde.

'Cocaïne' meent het blad. Het tv-fragment haalde 'De wereld draait door' en ook daar vond men het snuffen en snuiven van de zanger verdacht. Anderen hielden het op verkoudheid, maar het gerucht over cocaïne is natuurlijk wel veel spannender voor het roddelblad. Dinand zelf is er relaxed onder 'Het doet me eigenlijk helemaal niets meer wat de mensen van me vinden' meldde hij recentelijk. Party zet in elk geval en groot vraagteken bij het 'snuiven' van de zanger.

Dikke Estelle

Veel BN-dames hebben een styliste. Die scharrelt hun outfit bij elkaar voor feesten, partijen en fotoshoots. Danie Bles is zo'n styliste en zij hield recent een modeshow. Estelle Gullit kwam opdraven, net als Sylvie Meis, Danielle Overgaag, Nicolette van Dam en Leontine Borsato. Het leukst is het natuurlijk om te zien wat de dames zelf aanhadden bij deze gelegenheid.

Sylvie Meis was nogal 'over the top' in een kort, bloot wit jurkje met torenhoge hakken. De anderen droegen namelijk gewoon een spijkerbroek. Wat blijkt: de skinny jeans is passé. Wie er bij wil horen draagt een jeans met hoge taille en wijde pijpen. Modepopjes Leontine en Daniëlle hebben er al een, Estelle en Nicolette nog niet.

Estelle is nogal stevig en verbergt haar bips altijd onder lange tunieken. Dat kan niet bij zo'n wijde broek. De voetbalbabe maakt zich dan ook een beetje zorgen over haar vertrek naar Amerika. 'Ze zijn daar allemaal superslank, dus ik ga maar naar de dikkerds op zoek en er dan naast staan,' verzucht ze. Arme Estelle, het mode-leven van een BN'Ner valt echt niet mee.

Gooische drama's

Gooische Vrouwen is één van onze lievelingsseries. Helaas voor de hoofdrolspelers gaat het ze persoonlijk niet zo voor de wind. Weekend zet de drama's voor ons op een rijtje. Susan Visser verloor plotseling haar 42-jarige man Roef Ragas. Hij overleed aan een hartstilstand.

Linda de Mol is net gescheiden van de vader van haar twee kinderen. Daniël Boissevain (Tom) zat voor de tv op de Noordpool toen hij bericht kreeg dat zijn broer was overleden. Hij was al drugsverslaafd en had nu een overdosis genomen.

Victor Reinier speelde maar een klein rolletje in de serie, maar een grote rol in het echte drama van zijn vriendin. Na een ruzie sprong zij uit een raam en werd zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd. Gefluisterd werd dat Victor haar geduwd zou hebben.

Het minst moeilijk heeft Annet Malherbe het. Ze besloot te stoppen met Gooische Vrouwen om zich op serieus toneelwerk te storten. Helaas voor de grande dame wordt ze nergens voor gevraagd. Haar agenda is leeg. Weekend vraagt zich dramatisch af wanneer deze tragedies in hemelsnaam ophouden - maar smult ondertussen wel van alle verhalen.