AMSTERDAM - In de videoclip van '4 minutes' rukken Madonna en Justin Timberlake elkaar de kleren van het lijf. Tijdens een wilde dans aan het einde ontdoet Madonna haar tegenspeler van zijn shirt, waarna Timberlake haar korset aftrekt.

De clip van de nieuwe single van Madonna is sinds vrijdag op internet te bewonderen.

In de video lopen de twee artiesten letterlijk vooruit op het einde van de wereld. Tegen de achtergrond van een grote digitale klok, die vier minuten aftelt, banen Madonna en Timberlake zich een weg door een woonhuis, een straat en een supermarkt, achtervolgd door een alles verslindend zwart niets.

Aan het einde van de clip wordt het duo opgeslokt en is te zien hoe stukken huid en vlees verdwijnen uit de borstkas van Timberlake en de kaak van Madonna.

Lenig

Net als in haar voorgaande video's laat Madonna geen kans onbenut om te laten zien hoe fit en lenig ze is. Zo maakt ze acrobatische toeren over auto's en doet ze tijdens haar op breakdance lijkende dans een spagaat.

De zangeres heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze verslaafd is aan yoga, pilates en fitness.

Hard candy

Het nummer '4 minutes', dat vorige maand werd uitgebracht, is de eerste single van 'Hard candy'. Het nieuwe album van Madonna verschijnt later deze maand.

Bekijk videoclip