AMSTERDAM - Geert Hoes is homoseksueel. Dat meldt weekblad Story deze week. De voormalige GTST-acteur zou scharrelen met zanger/presentator Gerard Joling.

Ook in de Telegraaf van donderdag suggereert Joling dat Hoes op mannen valt. Geruchten dat de twee onlangs zoenend werden gespot in een café in Oudekerk aan de Amstel ontkent Joling niet.

"Ja, Geert en ik gaan geregeld met elkaar uit. Ik ben niet verliefd op hem, maar ik vind Geert wel erg knap en leuk", zegt hij in de krant.

Zoontje

De verhalen dat Hoes, die een 3-jarige zoontje heeft, ook op mannen valt doen al jarenlang de ronde. Zijn knipperlichtrelatie met Manuela Sep, de moeder van zoontje Robijn, voedde deze geruchten alleen maar.

Volgens een bron kwam er vorig jaar een definitief einde aan de relatie. Sindsdien zou hij in een appartementje in Boxtel wonen, vlakbij Den Bosch waar zijn ex-vriendin en kind wonen.

Overnachten

Volgens Joling blijft Hoes, die vorig jaar kandidaat was bij de door Joling gepresenteerde shows 'Sterren dansen op het ijs' en 'So you wannabe a popstar', ook regelmatig bij hem slapen.

"Als hij, vanwege werk, in de buurt was, is hij wel eens een nacht bij me gebleven. Hoe we die hebben doorgebracht, houd ik voor mezelf. Daarvan moeten de mensen maar denken wat ze willen."

Reactie

Geert Hoes wil niet reageren op het verhaal van Joling. Dat zegt zijn manager donderdag. "We hebben besloten geen reactie naar buiten te brengen."