AMSTERDAM - Madonna en haar echtgenoot Guy Ritchie mogen dan drukke carrières hebben, hun seksleven lijdt er niet onder. Dat onthult de 49-jarige popster in een openhartig interview met het tijdschrift Elle.

Madonna noemt seks met haar man "geweldig", hoewel ze er aan toevoegt dat ze beiden zo verslaafd zijn aan werk dat ze met hun mobieltjes onder hun kussens slapen.

"Dat is niet onromantisch, het is praktisch", zo zegt de zangeres. "Ik weet zeker dat heel veel koppels hun telefoons mee naar bed nemen."

Huwelijk

Het interview komt voor Madonna op een gunstig tijdstip. Onlangs gonsde het weer van de geruchten dat haar huwelijk op springen staat. Maar volgens de popster is daar niets van waar.

"Ik wilde met iemand trouwen die net zo is als ikzelf. Ik wil uitdaging in mijn huwelijk, anders raak ik verveeld. Wat je ook over Guy kunt zeggen, hij is nooit saai."

Kwetsbaar

Volgens Madonna stimuleert haar man haar vrouwelijke kant. "Ik heb me altijd prettig gevoeld bij mijn mannelijke trekjes, mijn zelfvertrouwen en harde kant. Hij heeft me geleerd om me kwetsbaarder op te stellen en om me daar goed bij te voelen."

Dieet

In het vraaggesprek gaat Madonna ook in op haar levensstijl. Zo is ze twee a drie uur per dag bezig met yoga, zwemmen, fietsen en gewichtheffen en volgt ze een streng macrobiotisch dieet.

"Ik let zo op mijn eten dat ik vrijwel nooit naar restaurants ga. Je weet nooit helemaal zeker wat er op je bord ligt."

Het nieuwe album van Madonna, Hard Candy, komt later deze maand uit.

Madonna in Elle