AMSTERDAM - Jort Kelder wordt overstelpt met steunbetuigingen nu zijn vriendin Georgina Verbaan is gefilmd terwijl ze zoende met een andere man.

Meer dan 550 mensen lieten een bericht achter op zijn weblog. "Ze was dus niet de juiste en iedereen verdient de juiste", schrijft iemand die zich 'ervaringsdeskundige' noemt op het weblog van de oud-hoofdredacteur van Quote.

Velen hopen nog steeds dat het nieuws rondom Verbaan een 1 aprilgrap is. "Als het echt is, dan bijzonder veel sterkte. Been there, done that en weet dus dat het beter zal gaan", schrijft GB.

Schaamteloos

"Waarheid of niet, het is te verdrietig voor woorden dat jullie privéleven schaamteloos te grabbel wordt gegooid", schrijft Julianne.

"Zij die zonder zonde zijn, werpen de eerste steen. Hoop dat jullie er samen uitkomen, sterkte." Angelique vraagt zich vooral af wat er met de katten van het stel moet gebeuren.

Verklaring

Georgina houdt de lippen nog steeds stijf op elkaar over het filmpje van de zoen, dat veel stof deed opwaaien. "We hebben gisteravond besproken of we met een verklaring naar buiten moeten komen", zegt manager Amber de Vente. "Ze heeft besloten dat ze niet wil ingaan op de verhalen."