AMSTERDAM - David Beckham was nerveus voor de fotoshoot van een ondergoedreclame, omdat zijn moeder de foto's onder ogen zou krijgen. Dat vertelde de voetballer van LA Galaxy dinsdag in The Tonight Show van Jay Leno.

De zenuwen bleken op hun plaats, want moeder Beckham hing na het uitkomen van de foto's direct aan de lijn. "Ze was de eerste die belde en vroeg me waar ik in hemelsnaam mee bezig was", biechtte Beckham op aan Leno. "Ik probeerde het uit te leggen, maar ze was er niet van gecharmeerd."

Geruchten

De weinig verhullende foto's voor het Italiaanse modemerk Emporio Armani deden nogal wat stof opwaaien. Al snel na het uitkomen van de foto's staken geruchten de kop op dat de topvoetballer was geholpen door middel van photoshop of de traditionele sok om het zaakje groter te laten lijken.

Vrouwlief Victoria voelde zich genoodzaakt om het op te nemen voor haar kennelijk welgeschapen echtgenoot. "Hij heeft gewoon een reusachtige, echt waar", vertelde ze eind vorig jaar aan een Britse verslaggever.