AMSTERDAM - Daphne Bunskoek, presentatrice van RTL Boulevard, is er niet blij mee dat het programma maandag beelden heeft uitgezonden waarop Georgina Verbaan zoenend met een onbekende man te zien was. "Ik vind dat we te ver zijn gegaan", zei de brunette dinsdag in het programma.

Volgens Bunskoek was ze het vanaf het begin oneens met de uitzending van de beelden van het vreemdgaan van Georgina, die een relatie heeft met Jort Kelder. Dit gaf ze achter de schermen aan, maar vervolgens werd besloten de beelden wel te tonen.

Achteraf heeft de presentatrice er spijt van dat ze haar poot niet stijf heeft gehouden. "Mijn grens ligt hier", zei ze.

Borsten

Medepresentator Albert Verlinde is het niet eens met Bunskoek. Volgens hem hangen Jort Kelder en Georgina altijd het eerste aan de telefoon zodra er iets is gebeurd. "We waren er zelfs bij toen ze scans van haar borsten liet maken, hoe persoonlijk wil je het hebben?", vroeg Verlinde aan Bunskoek.

De presentatoren benadrukten dat de actie geen 1 aprilgrap was. Georgina werd door een amateurpaparazzo vastgelegd, hevig zoenend met een man. Gezegd wordt dat het gaat om VPRO-presentator Pieter van der Wielen, met wie ze het programma Noorderlicht Nieuws presenteert.

Ook Kelder, die een 1 aprilgrap eveneens ontkende, hintte daar dinsdag op. Verbaan wilde via haar management niet reageren. Of de relatie tussen Verbaan en Kelder over is, is nog onbekend.