AMSTERDAM - Yolanthe Cabau van Kasbergen is gek op seks. "Seks is lust, liefde en op z'n tijd voortplanting, maar vooral heel lekker", schrijft ze in haar column in maandblad Glossy.

De 22-jarige brunette, die een relatie heeft met zanger Jan Smit, heeft in het verleden gebruikgemaakt van haar acteerkunsten tussen de lakens. "Ik moet eerlijk toegeven dat ik helaas weleens een orgasme heb gefaket", bekent de actrice.

"Niet dat ik dat zo leuk vond hoor en ik weet dat mannen er een hekel aan hebben. Want ja, eigenlijk betekent het dat ze niet zo heel goed presteren en dat beschadigt de mannelijke trots."

Hoogtepunt

Yolanthe wijst er fijntjes op dat niet alleen vrouwen, maar ook mannen kunnen doen alsof ze een hoogtepunt bereiken. "Ik las laatst eens dat als mannen na de seks meteen hun condoom afdoen en richting prullenbak gaan, de kans erg groot is dat ze geen orgasme hebben gehad!", schrijft ze.

"Gelukkig heb ik nu een fantastische man, bij wie dit soort taferelen niet nodig is. Al zal ik gek opkijken als hij nou morgen ineens richting die verdomde prullenbak gaat."