AMSTERDAM - Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Marco en Leontine geen plezier hadden, Mabel's foute jurkje, Wilfred en Humberto op straat staan, Yolanthe gedwongen sexy is en Linda, Lieke en lover Jeroen verstoppertje spelen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Marco Borsato is momenteel erg druk. Hij zit in Afrika voor filmopnames. Moederziel alleen, zonder Leontine en de kids. Als hij even overkomt naar Nederland, gaat hij direct de studio in voor zijn nieuwe album.

Geen wonder dus dat hij moe is. Zó moe zelfs, dat hij zat te knikkebollen tijdens de filmpremière van 'Zomerhitte'. Leontine had zich mooi opgedoft voor het feestje en zat te stralen naast haar man. Heerlijk, een avondje samen op pad, dacht ze nog.

Maar Marco keek alleen star voor zich uit en speelde wat met zijn telefoon tijdens de film. Paul de Leeuw zat er naast en hij had beduidend meer lol met zijn partner dan de Borsato'jes. Even doorbijten Leo, over een paar maanden is je mannetje weer thuis en wordt hij vast weer gezellig.

Dakloos?

Het rommelt behoorlijk in omroepland. Door alle verschuivingen bij de zenders zijn de presentatoren hun baan niet meer zeker. Weekend vreest dan ook een massaal ontslag. Vooral bij de sportprogramma's gaan klappen vallen. Want de contracten van Humberto Tan en Wilfred Genee lopen binnenkort af.

Voor veel geld stapten ze ooit over naar Talpa en beiden kochten een duur huis. Humberto voor 1,5 miljoen in Amstelveen, Wilfred voor 1,2 miljoen in Soest. Nu de uitzendrechten van voetbal terug zijn gegaan naar de NOS, is er wellicht geen werk meer voor beide heren. Volgens het blad steven ze regelrecht af op een financiële ramp en moeten ze wellicht zelfs hun dure huizen verkopen.

Fout jurkje

Ze heeft zichzelf tot muze van Viktor&Rolf uitgeroepen, maar of de heren daar zo blij mee zijn? 'Prinses' Mabel verschijnt vaak in outfits van deze hippe ontwerpers. Maar zodra ze zelf iets uitkiest, slaat ze de plank mis.

Zo was iedereen stomverbaasd toen ze in de oude verlovingsjurk van schoonmamma Beatrix verscheen. Waarom had ze dat ding na al die jaren uit de mottenballen gevist? In Privé staat deze week een foto van Mabel in een simpel confectiejurkje. Ze droeg het zwart/witte kleedje naar het officiële verjaardagsfeest van Prinses Margriet.

Om dan in een jurkje van E 110,- te verschijnen, is bepaald 'not done'. Zeker omdat in de brochure staat 'voor als je 's ochtends niet wilt nadenken'. Privé vindt het dan ook van weinig respect getuigen tegenover Margriet en Beatrix.

Yolanthe niet sexy

Tv-babe Yolanthe Cabau vindt zichzelf niet altijd sexy. Thuis draagt ze het liefste jeans en gympen en daar is niks spannends aan. Zodra ze een fotoshoot heeft, wordt ze in kekke pakjes gehesen en op pumps gezet. Die éne foto waarop ze zwoel kijkt in plaats van vrolijk lachend, wordt bijna altijd uitgekozen. Zo komt ze aan haar imago als vamp.

Party vindt dat Yolanthe gedwongen sexy is en dat ze moet uitkijken dat ze geen lustobject tegen wil en dank wordt. Yolanthe kan het echter allemaal niks schelen. Ze heeft net een lingerielijn op de markt gezet (mèt sexy setjes in panterprint) en zo lang ze maar veel werk heeft mag iedereen zich aan haar verlustigen. Haar Jan is de enige die ook met zijn handen aan al dat moois mag zitten.

Lieke, Linda en hun lover

Linda de Mol schijnt very happy te zijn met haar nieuwe lover. Soapie Lieke van Lexmond echter is dat niet. Jeroen verliet haar voor de (veel oudere) Linda, maar ze houdt zich groot.

Toch nam Linda het zekere voor het onzekere toen ze naar een feestje ging. Lieke stond namelijk ook op de gastenlijst. Volgens Story vreesde Linda voor een rel en bleef Jeroen daarom thuis. 'We doen het even rustig aan' was het commentaar van Linda.

De angst voor een ziedende Lieke bleek niet nodig. De verlaten soapie kwam helemaal niet opdagen op het feest. Stond Linda daar voor niks in haar uppie in haar feestjurk. Zo zie je maar; ook al win je uiteindelijk de man, toch blijft zijn ex-vriendin altijd een belangrijke rol spelen. Zelfs als je zo BN bent als Linda de Mol.