AMSTERDAM - De Britse tabloid News Of The World citeert Justin Timberlake, die toegeeft met Emma Bunton het bed gedeeld te hebben. “Emma is echt een lekker ding. We hebben samen de nacht doorgebracht”, aldus de zanger in de schandaalkrant.

Timberlake en Bunton ontmoetten elkaar enkele dagen voor een concert dat Timberlake onlangs gaf in de Londense Wembley Arena. “Ze genoten op een geheime locatie van drankjes”, wist een bron News Of The World te verzekeren. “Het zag er onschuldig uit, maar dat was het allerminst.

Op een gegeven moment ging het er heet aan toe. Justin trok z’n volledige trucendoos open, maar Emma, de dame die ze is, liet zich niet één-twee-drie inpalmen. Maar uiteindelijk heb je toch van doen met één van ´s werelds meestgewilde mannen.” Tijdens de opening van de nieuwe club Rex in Londen, afgelopen donderdag, waren Timberlake en Bunton ook samen te zien. Ondanks de intieme kus en flinke knuffel verklaarde Bunton echter dat het tweetal slechts goede vrienden van elkaar is.