Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Bridget Maasland's baby een 'carrière-move' is, Patty Brard haar collega's knock-out slaat, Beatrix een grotere kelder moet, Pieter Storms zijn breekijzer nodig heeft en Marc-Marie de boer op gaat. Letterlijk. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Bridget Maasland, de blonde presentatrice, is zwanger. Eindelijk. Ze is 'al' 33 en jaren samen met haar vriend Pepijn. De bladen hadden dan ook al veel eerder op blij babynieuws gehoopt. Maar Bridget's carrière ging blijkbaar vòòr.

Story komt dan ook met het gerucht dat de presentatrice alleen maar zwanger is geworden omdat haar tv-loopbaan in een dalletje zit. Al haar programma's flopten de laatste tijd, behalve haar rol als invalster bij RTL Boulevard.

Door voorlopig met zwangerschapsverlof te gaan, wordt de aandacht afgeleid van deze mislukkingen. En kan Bridget na de bevalling weer terugkomen en ijskoud doen alsof ze nooit geflopt is. Bridget's bijnaam is niet voor niks 'de ijskast'.

Knal!

Patty Brard is helemaal in haar nopjes. Ze komt om in het werk, heeft een leuke vriend en binnenkort ook een nieuw huis. Ze werkt er dan ook hard voor. Ze presenteert SBS shownieuws en 'de nieuwe Uri Geller show'. Daarnaast treedt ze nog op met LUV.

Patty is beroemd èn berucht om haar ongecensureerde uitspraken en losbandige, onvoorspelbare gedrag. Niet al haar collega's zijn daar over te spreken. Maar in plaats van dat in de studio uit te vechten, doen de dames dat in een heuse boksring. Wekelijks bindt Patty haar bokshandschoenen aan en ramt er op los.

De 'slachtoffers' zijn Milika Peterzon, Cilly Dartel, Marylane Sahupala en Maureen du Toit. 'Ik sla ze geregeld tot appelmoes' meldt Patty trots in Privé. Helaas is niet bekend of de dames Patty ook wel eens knock-out slaan. We zouden graag eens een kijkje nemen bij zo'n potje boksen.

Schuilkelder

Volgens Weekend heeft Koningin Beatrix een heuse schuilkelder in de tuin. Die is gebouwd in de koude oorlog en nooit gebruikt. Maar mocht het ooit nodig zijn, dan heeft de Majesteit een groot probleem. De kelder is namelijk niet groot genoeg voor haar hele familie. Er passen 42 mensen in en inclusief kleinkinderen telt de familie er 43.

Na het huwelijk van Margarita zelfs 44, haar toekomstige baby niet meegerekend. Het blad vraagt zich dan ook af wie er zal worden buitengesloten. Mabel en Friso, omdat ze geen troonopvolgers zijn? En Bea's zussen, mogen die mee? Alleen voor Willem-Alexander, Maxima, hun meisjes en Constantijn's familie is zeker een plek. Zij garanderen immers het voortbestaan van het Koningshuis. Volgens Weekend staat Beatrix dan ook voor een 'dramatische keuze', mocht het ooit zo ver komen.

Breekijzer

Presentator Pieter Storms had ooit een roemrucht programma 'Breekijzer'. Daar sprong hij op brutale wijze op de bres voor allen wie onrecht aangedaan werd. Hij bestookte ambtenaren, belastinginspecteurs, woningbouwverenigingen en diverse andere onneembare vestigingen. Zijn meest recente spectaculaire actie is echter de verovering van Nina Brink. Inderdaad, de ijzeren dame van World Online.

Pieter Storms wist volgens Weekend het hart van de miljonaire te veroveren. Brrr, 't is maar wat je aantrekkelijk vindt… Sterker nog: de twee gaan samenwonen. Een gigantisch huis in Amsterdam wordt momenteel helemaal klaargemaakt en ingericht als 'liefdesnestje'. Het stadspaleis wordt zwaar beveiligd omdat Nina een slordige 230 miljoen op de bank heeft staan. Dus mocht Pieter een keer zijn sleutel vergeten, dan komt hij er niet zomaar in. Of hij moet zijn breekijzer van stal halen.

Marc-Marie in boer'n kiel

Alwéér was Boer zoekt Vrouw een groot succes. Maar Yvon Jaspers heeft even geen zin in een vervolg. Ze zit liever thuis bij de kids. Story weet te melden dat wellicht Marc-Marie Huijbrechts haar rol gaat overnemen. Inderdaad, die presentator met het kirrende stemgeluid.

Het lijkt ons hilarisch Marc-Marie in boerenkiel op het erf bezig te zien, met zijn wufte maniertjes. Glijdend over de koeienvlaai en tot zijn oksels in de modder. Of de nuchtere plattelanders hier ook de humor van inzien, vraagt Story zich wel af. We zullen helaas nog even moeten wachten op deze boeren-komedie. KRO heeft besloten een pauze in te lassen om het succes van het programma niet uit te melken - om even in het boer'n jargon te spreken.