AMSTERDAM - Yolanthe Cabau van Kasbergen brengt haar lingerielijn, die ook uit bad- en nachtkleding bestaat, uit bij Livera. Vanaf donderdag ligt 'Yolanthe's choice' in de winkel en wordt er maandelijks een nieuw stuk lingerie uitgebracht.

Dat werd woensdag bekend bij de presentatie van de setjes.

De lingerielijn werd gepresenteerd door een jarige Yolanthe, die 23 jaar is geworden. De lijn bestaat onder meer uit lingerie met tijgerprint, een witte beugelbeha met zwarte strepen of een zwarte bikini.

Namen

De namen van de eerste reeksen 'Yolanthe's choice' gaan 'Animal seduction', 'As a rainbow' en 'Black & white summer' heten. Vanaf zes euro is een lingeriesetje van de actrice te krijgen.

Natuurlijk bleef ook Yolanthe's vriend Jan Smit niet onbesproken tijdens de presentatie. Zo verklapte de actrice dat hij een echte 'billenman' is. "Hij wil altijd aan mijn billen zitten", onthult Yolanthe.

Bijzonder

De actrice zegt erg trots te zijn op haar lingerielijn. "Ik ben nog hartstikke jong en dit is natuurlijk heel bijzonder", zegt de brunette. "Er ging heel veel tijd in zitten, maar het resultaat mag er wezen."

Yolanthe had veel invloed op de uiteindelijke collectie. "Ik ben heel nauw bij het proces betrokken geweest. Ik wilde het alleen doen als het echt mijn keuze was."

Probleem

Jan mocht ook zijn ongezouten mening geven tijdens het samenstellen van de collectie. "Dat is dus het probleem", verzucht Yolanthe, die in juli met haar vriend in Volendam gaat wonen. "Jan vindt alles mooi, ik kan er dus weinig uit opmaken. Maar wel heel lief dat hij alles leuk vindt."

Yolanthe presenteert lingerielijn