AMSTERDAM - Tori Spelling heeft geen spijt van het overspel dat zij pleegde tijdens haar eerste huwelijk. Dat onthult de actrice in haar nieuwe autobiografie 'sTori Telling'.

Spelling leerde haar huidige man Dean McDermott kennen toen ze nog getrouwd was met Charlie Shanian. "We belandden al vrij snel met elkaar in bed, ook al waren we allebei getrouwd", zo zegt de actrice in haar boek.

Spijt zegt Spelling daar niet van te hebben. Volgens haar was het liefde op het eerste gezicht toen ze McDermott leerde kennen. "Toen ik Dean ontmoette wist ik dat ik mijn hart moest volgen."

Kort na de ontmoetting scheidde de actrice van haar eerste man. Twee maanden later verloofde ze zich met McDermott.

Moeite

In het boek vertelt Spelling ook dat ze vroeger veel moeite had met hetgeen er over haar geschreven werd. De actrice brak al jong door met haar rol in de populaire serie Beverly Hills 90210.

"Toen ik jong was deed het soms pijn om dingen over mezelf te lezen. Maar inmiddels trek ik me niets meer aan van alle kritiek."

Openhartig

Verder verklapt ze in het boek dat vrijwel alle acteurs op de set van Beverly Hills 90210 met elkaar sliepen, ook al waren ze getrouwd. Daarnaast is Spelling ook openhartig over de moeizame relatie met haar moeder.

Dinsdagavond presenteerde Spelling haar autobiografie in Los Angeles. De actrice, die momenteel zwanger is van haar tweede kind, had haar echtgenoot en hun zoontje Liam meegenomen naar het evenement.

Tori Spelling presenteert boek