AMSTERDAM - Het huwelijk tussen Madonna en Guy Ritchie hangt aan een zijden draadje. De popster en de filmmaker mogen dan nog onder hetzelfde dak wonen, van een relatie is eigenlijk geen sprake meer.

Dat beweren vrienden van het stel in de Britse krant The Sun.

Madonna (49) en Guy (39) zouden elkaar zoveel mogelijk ontlopen. "Ze gedragen zich meer als huisgenoten dan als man en vrouw", zo zeggen hun vrienden in de krant.

Kinderen

Dat het koppel nog steeds samen is zou enkel te maken hebben met het feit dat er kinderen in het spel zijn. Madonna en Guy hebben een biologische zoon, Rocco, en een geadopteerd jongetje, David. Madonna heeft daarnaast nog een dochter uit een vorige relatie, Lourdes.

Geruchten over huwelijksproblemen tussen het beroemde stel gaan al tijden. De afgelopen weken werden de berichten weer sterker. Onder meer omdat Guy niet aanwezig was toen Madonna een plekje kreeg in de Rock and Roll Hall of Fame.

Ook bij andere evenementen verscheen Madonna in haar eentje. Het stel werd vorig jaar nog samen gefotografeerd toen ze op bezoek waren in India.

'Madonna heeft huwelijksproblemen'