Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Tatjana uit de top 100 duikelt, de kids van Yo & Jan, die enge Emile zijn vrouw verjaagt, Maxima rondshopt voor een vakantiestulp en dat Rachel Hazes 'tanorexia' heeft. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Yojanneke

Ze zijn pas een jaar samen, maar al vanaf dag één schrijven de roddelbladen over een huwelijk. Zanger Jan Smit en soapie Yolanthe Cabau zijn inderdaad erg happy samen, dat blijkt wel. Maar met trouwen maken ze niet te veel haast. Eerst moet Jan's miljoenenvilla in Volendam worden afgebouwd. En daarna zullen ze eens over een geschikte datum gaan nadenken.

Toch zou dat zomaar dit jaar of volgend jaar kunnen zijn. Want Yolanthe wil kids. Snel, en veel. Een stuk of vier minstens. Jan vindt het allemaal best. Als zijn zoon maar 'Jantje' mag heten. Volgens de moeder van Yolanthe hebben ze zelfs al een naam voor een eventuele dochter. Dat wordt - hoe origineel- Yojanneke.

Down-daten

Tatjana Simic is ruim in de 40, maar een vaste partner heeft ze nog steeds niet. Ze hopt van de ene vent naar de andere. De vorige was een goede 'catch'. Deze man is multi-multi miljonair, zo niet miljardair. Helaas duurde de relatie maar een paar maanden, toen was 'de koek op'.

Niet getreurd, Tatjana heeft alweer een nieuwe vlam gevonden. Stukje ouder (16 jaar), maar ook goed in de slappe was. Hoewel…Op de Quote top 500 is Tatjana maar liefst 285 plaatsen gedaald. Stond haar vorige minnar nog op nummer 20 met ruim 1 miljard Euro, deze Ronny haalt 'slechts' een 305e plaats met dik 80 miljoen. Desondanks: met dat vermogen kan ze in zijn Belgische kasteel achter de geraniums gaan zitten en hoeft ze nooit meer bloot te poseren voor een bier-kalender.

Enge Emile

Pas getrouwd, net een baby en nu alweer heeft Emile Ratelband het verpest. Zijn vrouw Moon is in paniek weggevlucht, omdat Mister Tjakka 'een gestoorde gek' zou zijn. Dat wisten wij natuurlijk al lang, maar dat Moon dat nu pas ontdekt terwijl ze al een kind van hem heeft, is wel sneu. Emile Ratelband maakt er een heel media-circus van. Hij schakelde RTL-Boulevard in om een oproep aan zijn gevluchte vrouw te doen.

Zij reageerde niet, omdat ze doodsbang is dat hij haar in elkaar slaat. Opnieuw belde Emile met RTL en in het gesprek maakte hij en passant snel even reclame voor zijn nieuwe boek. Verbijsterend, vonden we die actie. Zijn baby van een paar maanden is bij hem weggehaald, zijn vrouw spoorloos verdwenen, en wat doet Emile? Hij probeert zijn boek te promoten. Moon, blijf lekker zitten waar je zit en laat Enge Emile mooi in zijn sop gaarkoken.

Vakantieflatje

Maxima mag graag een beetje shoppen. En dat mag wat kosten. Behalve couture-kleding heeft ze nu namelijk ook haar zinnen gezet op een nieuw vakantiehuis. Helaas niet in Argentinië, want dat is echt te ver weg. Twaalf uur vliegen voor een lang weekeinde is zelfs mevrouw van Oranje te veel. Het wordt dus Italië of Spanje. Nu heeft Willem-Alexander al een Italiaanse villa, samen met zijn broers. Maar volgens Weekend is die te sober, te afgelegen en zit schoonmamma Beatrix er te vaak.

Het nieuwe huis mag een slordige 3 miljoen gaan kosten. Dat is precies de winst die Alexander maakte toen hij zijn 'studentenhuis' aan het Haagse Noordeinde verkocht. Waar andere huizen 150 procent in waarde stegen, incasseerde de prins 900 procent meer door de verkoop aan de overheid. Het leverde een enkele kritische kamervraag van de SP op, maar dat mocht de pret niet drukken. Maxima kan gaan 'winkelen' bij de makelaar en de prinses kennende, gaat dat vast wel lukken.

Rachel verslaafd

Rachel Hazes, de weduwe van zanger André, wil nog wel eens van haarkleur wisselen. Maar haar gezicht is altijd dezelfde tint: donkerbruin verbrand. Haar eigen kids steken bleekjes af naast hun kastanjekleurige moeder, zó gebronsd is Rachel altijd. Volgens Party lijdt de weduwe dan ook aan 'tanorexia'. Dat is een aandoening waarbij mensen te veel en te vaak in de zon zitten of onder de zonnebank liggen. Zelf vinden ze zich nog lang niet bruin genoeg, ook al valt hun overdreven kleur iedereen anders op.

Dit lijkt het geval te zijn bij Rachel, die ernstig 'zonverslaafd' lijkt. Volgens het blad gaat het niet eens om de bruine kleur, als wel om de ontspannende werking van de zon. In dat geval kan Rachel beter een rondje gaan hardlopen of een middagslaapje doen om uit te rusten. Want van al die zon krijg je niet alleen lelijke rimpels, maar is er ook kans op kanker. Dus meid: joggingpak aan en gewoon lekker smeren met een zelfbruiner.