AMSTERDAM - Lindsay Lohan heeft naar verluidt al meer dan 70.000 dollar uitgegeven aan bruiningscrèmes. De 21-jarige actrice loopt er graag met een zomers kleurtje bij, en dat mag kennelijk wel wat kosten.

Volgens verschillende Amerikaanse media is Lohan flink geschrokken van het hoge bedrag dat zij heeft besteed aan bruiningsproducten. Toch is gratis zonnen geen optie voor haar. De actrice heeft van nature een bleke huid en bovendien is ze bang om rimpels te krijgen van de zon.

Volgens een bron in de nabijheid van de actrice heeft Lohan onlangs haar uitgaven op een rijtje laten zetten. Daaruit blijkt dat de Mean Girls-ster een behoorlijk gat in haar hand heeft.

Suite

Zo zou ze meer dan 1 miljoen dollar aan hotelovernachtingen hebben uitgegeven. Die hoge kostenpost is te wijten aan het feit dat de actrice bijna een jaar lang een dure suite huurde in een hotel in Los Angeles.

Verder zou het verblijf in de afkickkliniek Lohan 315.000 dollar hebben gekost. Vorig jaar verbleef ze daar om te werken aan haar drank- en drugsverslaving.

De 21-jarige Lohan is bekend van films als Freaky Friday, Mean Girls en Georgia Rule.

Lindsay Lohan geeft veel geld uit