AMSTERDAM - P. Diddy heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Zo wil hij graag een taxiservice beginnen voor dronken beroemdheden. De muzikant hoopt dat hij sterren ertoe kan bewegen niet meer dronken achter het stuur te kruipen na een feestje.

Diddy, die eerder nog reclame maakte voor het wodkamerk Ciroc, vindt dat beroemdheden verantwoordelijker moeten feesten. Op de vraag wat de rapper hoopt te bereiken met zijn service, antwoordde hij: "Ervoor zorgen dat niemand gearresteerd wordt."

Vorig jaar werden verschillende beroemdheden veroordeeld voor het rijden onder invloed, waaronder Paris Hilton, Lindsay Lohan, Kiefer Sutherland, Nicole Richie en Michelle Rodriguez.

Onlangs liet P. Diddy, die eigenlijk Sean Combs heet, nog weten dat hij zich niet alleen meer op muziek wil richten. De artiest hoopt in de toekomst ook door te breken als acteur.

Bijrol

Ervaring met acteren heeft de rapper al een beetje. Zo had hij een bijrol in de film 'Monster's Ball' en speelde hij in het toneelstuk 'A raisin in the sun'.

De artiest heeft verder een eigen platenlabel en hij leidt een kledingbedrijf, Sean John.

P. Diddy wil service voor dronken sterren