AMSTERDAM - Hoewel Angelina Jolie en Brad Pitt hun huwelijksplannen nog niet bevestigd hebben, lijkt de omgeving van het acteurskoppel er al alles over te weten. Zo meldt de Britse editie van het tijdschrift Grazia woensdag dat het stel een intiem huwelijk wenst.

Jolie en Pitt zouden deze zomer in het huwelijk willen treden, nadat de actrice bevallen is. Een mediacircus wil het beroemde paar er niet van maken. Ze zouden slechts familie en goede vrienden willen uitnodigen.

Of de vader van Jolie bij het huwelijk aanwezig is, is ook nog niet duidelijk. De actrice, wier moeder vorig jaar overleed, staat niet op goede voet met haar vader, acteur Jon Voight. Naar verluidt zou Pitt graag willen dat ook hij bij de ceremonie aanwezig is. Jolie echter is er nog niet uit, en zou haar broer James hebben gevraagd of hij haar weg wil geven.

"Brad wil al tijden dolgraag met Angelina trouwen", zo zegt een bron tegen Grazia. "Hij is helemaal weg van haar en hun kinderen."

Het stel heeft drie geadopteerde kinderen, Maddox (6(, Pax (4) en Zahara (3). Daarnaast hebben ze samen een biologische dochter, Shiloh (1). Wanneer Jolie is uitgerekend van haar tweede kind is niet bekend.

Getrouwd

Zowel Pitt als Jolie waren in het verleden eerder getrouwd. Pitt scheidde in 2005 van actrice Jennifer Aniston. Jolie was eerder getrouwd met Billy Bob Thorton en Jonny Lee Miller.

Jolie heeft haar vader amper gezien sinds hij in 2002 in een talkshow zei dat zijn dochter hulp moest zoeken voor haar "mentale problemen".