AMSTERDAM - Yolanthe Cabau van Kasbergen is naar eigen zeggen erg open minded als het gaat om experimenteren. De actrice zou dan ook geen moeite mee hebben met een triootje.

Dat zegt Cabau van Kasbergen deze week in het tijdschrift Grazia. "Ik ben trouw aan Jan, hoor. Maar als hij zegt dat hij het leuk zou vinden om er een meisje bij te halen, dan vind ik dat goed."

De 22-jarige actrice/presentatrice is niet geheel onbekend op het gebied van vrouwenliefde. In het verleden deed Cabau van Kasbergen het al eens met een vriendinnetje, zo onthult ze in het blad.

"Ik ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend. Maar ik besefte daardoor ook wel dat ik op mannen val."

Dolgelukkig

Cabau van Kasbergen zegt nog steeds dolgelukkig te zijn met haar vriend Jan Smit. "Ik ben zó gek op Jan. Soms denk ik: Ik moet wel iets goed gedaan hebben dat hij naar me toe is gestuurd."

Rondingen

De actrice is niet alleen gelukkig op liefdesgebied, ook met zichzelf is Cabau van Kasbergen dik tevreden. "Vroeger wilde ik dunner zijn, maar sinds anderhalf jaar denk ik: ik ben gewoon een mooie vrouw, klaar." De actrice is ook dol op haar rondingen. "Liever te vol dan te dun", zo zegt ze.

Cabau van Kasbergen werd vorig jaar verkozen tot meest sexy vrouw van Nederland. Ze presenteert vanaf donderdag op de Tros het programma 'Twinzz', een muzikale talentenjacht voor tweelingen.