AMSTERDAM - Dyanne Beekman is dolgelukkig met haar vriend Frans ten Berge. De hippe imagostyliste en de commercieel directeur van C&A Duitsland zijn allebei heel erg druk, maar zien elkaar toch meestal een of twee keer in de week, zo vertelt ze aan Novum Nieuws.

De twee leerden elkaar kennen via C&A, waarvoor Beekman een eigen kledingcollectie ontwerpt. Op modegebied hebben Frans en Dyanne vaak verschillende inzichten.

"Als hij denkt dat iets niks wordt, dan weet ik dat het een succes gaat worden", lacht de 35-jarige brunette. "Dus als hij over iets heel positief is, weet ik dat het niet goed gaat."

Trends

Beekman ziet haar partner niet als iemand die op de hoogte is van de laatste trends. "Hij is niet hip en hij is ook zeker geen gelikte zakenman", vertelt de styliste.

"Hij is een echte traditionele zakenman, die zich comfortabel voelt in een donkerblauw pak met een mooi wit of carbon overhemd."

Mode

Soms wil Ten Berge nog weleens uit de band springen op modegebied. "Wat hij nu heel spannend vindt is een streepjesoverhemd, maar dan net even anders met een mooie effen das", lacht Dyanne.

"Gisteren kwam hij zelfs met een nieuwe koffer thuis, maar het is heel authentiek waar hij op valt. Het grappige is dat hij door mij wel ijdel wordt, terwijl hij dat nooit echt was."

Kledingcollectie

Dyanne Beekman presenteerde vrijdag een speciale kledingcollectie voor de volslanke vrouw. De Dyanne+-collectie is verkrijgbaar bij C&A, net als Dyanne Basics en Dyanne Jeans.