Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat 'tout' BN door de sneeuw stuift, Linda's ex het weer met de buurvrouw doet, Beau van Erven Dorens geen sok in z'n slip nodig heeft, Wendy nog steeds scharrelt met tv-baas en dat Frans Bauer wèl liegt tegen zijn bruid. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Het was voorjaarsvakantie en alle BN'ners met kinderen zaten in de sneeuw. René Froger was er met familie, Jack Spijkerman met (ex-)vrouw en zoon en ook de Borsato's genoten van het skiën.

Volgens Story vergoot Leontine hete tranen van ellende. Niet om de vakantie, maar omdat Marco binnenkort voor 3 maanden naar Zuid-Afrika vertrekt voor filmopnamen. Een 'dramatische scheiding' noemt het blad dit naderende afscheid.

Leontine moet zich maar door Estelle Gullit laten troosten. Zij zat de hele week alleen met haar kids. Ruud moet in Amerika voetballen en kreeg geen vrij. Estelle is dus -tegen wil en dank weliswaar- ervaringsdeskundige op dit gebied.

Breukhovens bontjas

Ook de Breukhoventjes vertoefden in de sneeuw. Connie was met haar hele gevolg afgereisd naar een luxe hotel. Behalve man en twee kids mocht ook haar assistent Edwin meegenieten. Vreemd, die was toch met veel ruzie ontslagen? Afijn, nu lijkt alles weer koek en ei.

Connie vertelde Story dat ze maar één skibroek bij zich had, die al drie jaar oud is. En twee jacks. 'Heb ik toch genoeg voor een week?', meldt ze monter. In een ander blad zien we haar echter shoppen met een fraaie bontjas aan. Zó weinig heeft ze blijkbaar ook niet in haar koffertje gestopt.

Gooise matras

In alle bladen kunnen we genieten van een dolverliefde Linda de Mol. Ze was met haar nieuwe vriendje een week gaan golfen in Portugal. Knuffelend en lachend staat het stel op alle foto's. Ondertussen verveelde Linda's ex Sander zich ook niet. Hij heeft het weer aangelegd met zijn oude scharrel.

Story betrapte de krullebol toen hij uit het huis kwam van de vrouw waar hij Linda mee bedroog. Die relatie was eerder beëindigd, maar blijkbaar konden de twee minnaars toch niet zonder elkaar. De blonde dame was ooit een goede vriendin van Linda, maar die vriendschap zal wel over zijn. 't Is in elk geval weer gezellig op de Gooise matras, waar iedereen met iedereen rollebolt.

Wendy's affaire

Hoe zit dat nou met Wendy van Dijk en haar tv-baas? Nog steeds geven de twee geen openheid over hun relatie. In Party vertelt baas Erland 'exclusief' zijn verhaal, dat wel. Maar wie goed leest, merkt dat hij niks concreets zegt over Wendy. Hij klaagt alleen dat zijn gezin wordt geschaad door alle roddels.

Verder vertelt hij dat hij wel vaker met medewerkers in een 'vertrouwde sfeer en setting bij iemand thuis' zaken doet. Daardoor voelt de medewerker zich ontspannen en op z'n gemak, zoals kok Herman den Blijker.

'Ik heb niemand horen vertellen dat ik er een verhouding met Herman den Blijker op nahoudt' lacht hij als een boer met kiespijn. Wij moeten het voorlopig nog doen met schimmige, onduidelijke kiekjes van Wendy en Erland.

Pielemuis

Een tijd geleden poseerde Beau van Erven Dorens voor een tv-spotje in een grote witte onderbroek. Met cowboylaarzen, dat dan weer wel. De reclame werd zó slecht ontvangen, dat hij al weer snel van de buis werd gehaald.

Beau kan er wel om lachen in Party. Hij vond het filmpje één grote, melige grap. Toch moet de presentator even serieus kwijt dat alles wat in die onderbroek zat, helemaal echt was. Bij Jan Smit's onderbroekenreclame namelijk, ging het gerucht dat zijn slip opgevuld was.

Bij Beau moest er juist op de foto een stuk worden 'uitgegumd' om de kijkers niet te veel van de reclameboodschap af te leiden. Ja, ja, tuurlijk Beau.

Big Mac Bauer

Privé wijdt een hele special aan Frans Bauer. De zanger zou een affaire hebben met een Belgische zangeres. Maar Frans en Mariska vertellen in het blad dat dit absoluut niet waar is.

Ze zijn gewoon lekker bezig hun huwelijk te plannen en er zijn helemaal geen problemen. Sterker nog: de Belgische zangeres poseert breed lachend met Frans en Maris voor Privé en alles is koek en ei. De aanstaande bruid heeft zelfs geen moment getwijfeld toen ze de geruchten hoorde. Want Frans kan niet liegen.

Toen hij op dieet was en stiekem een hamburger at bij de Mac, had Mariska dat meteen door. Dus dat haar 'Big Mac Bauer' een stiekeme relatie zou hebben, daar gelooft ze geen snars van. Mooi, is die roddel ook weer uit de wereld. Op naar 9 mei, de dag van het Brabantse Bauer huwelijk.