AMSTERDAM - Ellemieke Vermolen zou het liefst zo snel mogelijk zwanger raken, maar trouwen met een dikke buik ziet de 31-jarige presenatrice niet zitten. "Maar je kunt wel zorgen dat je niet ver voor de bruiloft zwanger raakt", aldus Vermolen in weekblad Story.

Vermolen hoopt nog dit jaar in het huwelijksbootje te stappen met haar grote liefde, topkok Sergio Herman. Het stel heeft echter nog geen datum geprikt. Ook weten Vermolen en Herman nog niet in welk land ze elkaar het jawoord gaan geven.

Vermolen verliet een tijdje terug haar woonplaats Amsterdam, om samen met haar toekomstige echtgenoot in het Belgische Knokke te gaan wonen. "Een van ons moest iets opgeven om vaker samen te zijn", zo zegt Vermolen. "En dat werd ik. Maar ik doe het met liefde."

Jan Smit

Vermolen was al eens eerder getrouwd. In 1998 gaf ze haar jawoord aan componist John Ewbank. Het huwelijk liep echter na een jaar al stuk. Daarna had de presentatrice nog relaties met onder anderen Winston Gerschtanowitz en Jan Smit.

Met Herman is de presentatrice zielsgelukkig, zo zegt ze in het roddelblad. "Ik ben echt heel erg gelukkig. Ik zit nu goed in mijn vel."

Kookprogramma

Behalve trouwen en kinderen krijgen heeft Vermolen ook nog een andere wens voor de nabije toekomst. De presentatrice zou dolgraag met haar broer Jeremy een kookprogramma willen. De twee brachten onlangs het kookboek Zus en Zo op de markt.

Ellemieke Vermolen vol toekomstplannen