AMSTERDAM - Victoria Beckham mag dan mager zijn, een crashdieet volgt de 33-jarige vrouw van voetballer David Beckham niet. "Ik zou nooit mijn gezondheid op het spel zetten", zo zegt Victoria in het aprilnummer van het Britse tijdschrift Vogue.

Victoria erkent dat het belangrijk is om te sporten, maar zelf doet ze er niet aan. "Ik kan mezelf er niet toe zetten. Wat moet je aantrekken op de loopband? Ik heb geen zin platte schoenen te moeten dragen", aldus het 33-jarige modeicoon.

Vogue heeft maar liefst twaalf pagina's gewijd aan 'Posh Spice'. Het blad fotografeerde haar in een vooroorlogse setting. Op een van de foto's draagt ze een zeer exclusieve jurk van modehuis Dolce & Gabbana.

Rebecca Loos

Victoria reageert ook op de nieuwe single 'Your Boyfriend' van Rebecca Loos, de vrouw met wie haar man ooit een affaire had. Loos lijkt middels de songtekst uit te halen naar Victoria, hoewel Loos dit zelf ontkent.

"Het liedje heeft helemaal niets met de Beckhams van doen", zo liet Loos onlangs weten. "Ik mag dan wel een relatie met David hebben gehad, ik zou hem nooit willen afpakken van Victoria."

Bescherming

In Vogue laat Victoria te weten dat ze haar echtgenoot nog steeds voor honderd procent vertrouwt. "Ik houd van mijn man en het is mijn taak om de familie in bescherming te nemen."

Victoria Beckham in Vogue