AMSTERDAM - Ashton Kutcher vond het niet gemakkelijk om Bruce Willis, de ex van zijn vrouw Demi Moore, als vriend te accepteren. "Ik moest even over mijn ego heen stappen", vertelt de Amerikaanse acteur in de Amerikaanse glossy Harper's Bazaar.

"Mijn ego schreeuwde: deze vent ging vroeger met je vrouw naar bed."

De 30-jarige Kutcher liet zijn bezwaren al snel varen. "Een klein stemmetje in mijn hoofd fluisterde dat deze man van mijn vrouw houdt en om haar geeft", bekent hij. "Toen ik me dat eenmaal had gerealiseerd, was het een makkie."

Gescheiden

Demi Moore en de zestien jaar jongere Ashton Kutcher ontmoetten elkaar vijf jaar geleden. Twee jaar geleden stapte het stel in het huwelijksbootje.

De kinderen van Moore en haar ex-man zeggen net zo veel van Kutcher als van hun eigen vader te houden. "Ik ben eeuwig dankbaar dat zij een deel van mijn leven uitmaken", zegt Kutcher. Met Willis kreeg Moore drie kinderen: Rumer (19), Scout LaRue (16) en Tallulah (13).

Poster

Rumer Willis, de stiefdochter van Kutcher, kijkt op tegen haar stiefvader. "Ik had vroeger een poster boven mijn bed hangen van hem. Ik vind het ook een aantrekkelijke man, maar op een gezonde manier", vertelt de dochter van Willis en Moore.

Ashton Kutcher en Demi Moore