AMSTERDAM - Kirsten Dunst heeft een nieuwe liefde gevonden in de afkickkliniek waar zij momenteel verblijft. De actrice en een van haar medepatiënten zouden onafscheidelijk zijn, zo onthult een insider aan het tijdschrift In Touch Weekly.

"Het personeel moet hen soms uitelkaar halen, want ze kunnen niet van elkaar afblijven. Soms zit Kirsten op zijn schoot terwijl ze sigaretten rookt en vaak gaan ze samen wandelen."

Volgens de bron zou de onbekende man zelfs zijn moeder gevraagd hebben om Kirsten bloemen te sturen op zijn naam. "Hij doet moeite om romantische gebaren te maken, in zoverre dat mogelijk is in een kliniek."

Britney Spears

Dunst is niet de eerste beroemdheid die een vriendje opduikelt in een ontwenningskliniek. Vorig jaar rommelde zangeres Britney Spears een aantal dagen aan met een patiënt die ze had leren kennen tijdens haar verblijf in een kliniek.

En actrice Lindsay Lohan had vorig jaar een tijdje iets met snowboarder Riley Giles toen ze werd behandeld voor haar alcoholverslaving.

Feestbeest

Dunst, die onder meer te zien was in de drie 'Spider-Man'-films, staat bekend als feestbeest. Vorig jaar had ze een relatie met de Britse rocker Johnny Borrell.

Dunst werd een maand geleden opgenomen in een kliniek.