AMSTERDAM - Mariska van Rossenberg, de verloofde van Frans Bauer, vertrouwt haar aanstaande volledig. Ze heeft dan ook geen seconde getwijfeld aan het verhaal dat Story vorige week naar buiten bracht over een vermeende affaire tussen Bauer en de Belgische zangeres Laura Lynn.

"Ik heb geen minuut getwijfeld aan Frans. Ik zou het zeker merken als er wat was", zo zegt Van Rossenberg in een interview met Privé. Volgens Van Rossenberg kan haar geliefde niet liegen. "Zelfs de kleinste dingen kan hij niet verborgen houden."

De vriendin van de Nederlandse volkszanger vervolgt stellig: "Ik houd van Frans en ik vertrouw hem. En dat vertrouwen heeft hij nooit beschaamd. Dat zal hij ook niet doen, dat weet ik zeker."

Aandacht

Van Rossenberg weet dat Bauer veel aandacht van vrouwen krijgt, maar ze is absoluut niet bang dat hij iets met een van hen begint. "Frans houdt van zijn fans, maar ik weet ook waar hij een streep trekt."

Bauer voegt daaraan toe: "Weet je, ik zou me nog liever doodrijden dan dat ik mijn gezin, mijn geluk in de steek zou laten. Dat meen ik echt. Ik zou me doodschamen om mijn familie dat verdriet te doen.

Rechtszaak

Bauer is niet van plan stappen te ondernemen tegen Story. "Ik ben niet iemand die meteen naar een advocaat loopt en een rechtszaak begint. De mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn, wil ik nooit meer zien."

De zanger zegt opgelucht te zijn over het feit dat niemand het verhaal gelooft. "Mijn fans weten hoe het zit met Maris en mij."

Het koppel stapt op 9 mei in het huwelijksbootje.