AMSTERDAM - Lily Allen blijft voorlopig even thuis. De zangeres, die bekendstaat om haar uitbundige feestgedrag, denkt dat het niet verstandig is om nu haar oude levensstijl op te pakken. De artieste is bang om aan de drugs of drank te raken.

Dat zegt Allen in de Britse editie van het tijdschrift Glamour.

"De laatste tijd heb ik me vaak verdrietig en eenzaam gevoeld. Als je jong bent, en je woont en Londen en werkt in de muziekindustrie, dan is er, tenzij je drinkt en drugs gebruikt, weinig te doen."

Cocaïne

De zangeres heeft om die reden besloten voorlopig even thuis te blijven. "Ik kijk veel televisie. Het is niet leuk om naar een feestje te gaan als iedereen cocaïne gebruikt en tegen me schreeuwt.

Allen, die op haar veertiende voor het eerst xtc gebruikte, heeft een vervelende periode achter de rug. De zangeres kreeg onlangs een miskraam en kort daarna werd ze verlaten door haar vriend.

Drinken

"Toen ik zwanger was ben ik gestopt met drinken en ik ben niet opnieuw begonnen. Toen de baby weg was dacht ik bij mezelf: 'dat ik een miskraam heb gehad hoeft niet te betekenen dat ik weer wordt zoals ik was'".

Allen wil zich in de zomer gaan bezighouden met haar tweede album.