AMSTERDAM - Worstelaar Hulk Hogan heeft zijn familie gechoqueerd door een affaire te beginnen met een van de beste vriendinnen van zijn dochter Brooke.

Dat vertelt de bewuste vriendin, de 33-jarige Christiane Plante, aan het Amerikaanse tabloid The National Enquirer.

Scheiden

De affaire zou eind vorig jaar hebben plaatsgevonden, vlak nadat Linda, de vrouw van de 54-jarige Hogan, had aangegeven te willen scheiden. Ondanks dat Hogan, die eigenlijk Terry Bollea heet, zijn vrouw niet bedroog, heeft Plante toch spijt van het gebeurde.

"Terry is een goede man, een goede vader en een goede vriend en we groeiden naar elkaar toe in een heel moeilijke periode", vertelt ze. "Dat voelde op dat moment goed, maar dat was het niet."

Bedoeling

Plante heeft er vooral spijt van dat ze haar 19-jarige vriendin Brooke heeft gekwetst door met haar vader te gaan. "Het is nooit mijn bedoeling geweest om de fantastische, grappige, lieve, liefhebbende, mooie en getalenteerde dochter van Terry en Linda te kwetsen", zegt ze over Brooke, die ze ook een brief zou hebben gestuurd waarin ze haar excuses aanbiedt.

Hulk Hogan kreeg eind november van een verslaggever te horen dat zijn vrouw Linda niet langer in hun 24-jarige huwelijk geloofde. Boze tongen beweren dat de twee hun scheiding in scène hebben gezet om hun fortuin veilig te stellen.

Auto-ongeluk

Afgelopen zomer veroorzaakte hun 17-jarige zoon Nick een auto-ongeluk, waarbij zijn medepassagier levensgevaarlijk gewond raakte. Terry en Linda zouden een miljoenenverslindende rechtszaak vrezen.