Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Love is in the air. De bladen staan bol van de showbizz-romantiek: waar verliefde ex-soapie Robine 'Meike' van der Meer een mysterieus stukje stof heeft bungelen, GTST-ster Bas 'Stefano' Muijs door een blondine bezet is, Costa-stoot Sylvie Meis zich op een voetballer heeft gestort en het ideale echtpaar Borsato vertroeteld en voorgetrokken werd in het pretpark. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

BH-Gefoezel?

Zo zo, die Robine van der Meer. De ex-soapie uit GTST (Meike speelde ze) heeft een bijzonder appetijtelijke nieuwe lover. Dat heeft ze goed gedaan! Sinds een half jaar heeft ze 'verkering' met het mannelijke topmodel Mark Vanderloo. Die is bekend van de reclame van Donna Karan waarop hij met zijn ex-vrouw, het fotomodel Ester Canadas, poseert. Het paar werd erg beroemd in Amerika maar is inmiddels gescheiden. Pik in, 't wordt zomer, dacht Robine en stortte zich op de 'hunk'. In de Story zien we het paar knusjes liggend op een strandstoel op Bloemendaal. Maar er is iets vreemds aan de foto. Wat hangt daar voor stukje paars textiel over Robine's knie te bungelen? Het lijkt op een onderbroekje, hemdje of BH, want er hangt een etiketje uit. Maar Robine heeft haar bikinibroek en truitje nog aan. Zou het dan toch haar BH zijn die door het verliefde gefrummel en gefoezel van Mark op haar knieën terecht is gekomen? Wie het textieltje kan determineren, moet het ons maar even mailen. We zijn benieuwd.

Beet!

Beet! Sylvie Meis, de wulpse blondine uit Costa! heeft beet. Ze heeft Ajax-voetballer Rafael van der Vaart in haar netten gestrikt. In alle bladen verschijnen ze hand in hand, de verliefdheid is niet meer te ontkennen. Goeie catch voor Sylvie, zo'n vlotte vent met een dikke portemonnee. En ach: ook andersom is het een goeie catch. Sylvie is een mooie meid, daar wil je als kerel wel mee …eh, een beschuitje mee eten. Iedereen blij, zou je denken. Maar nee. Helaas is er een gedupeerde ex-vriendin. Rafael (20) liet zijn jeugdliefde Nancy (18) pats-boem in de steek toen hij werd ingepalmd door schone Sylvie. En de 25-jarige soapie heeft al een behoorlijk verleden qua mannen opgebouwd. Zelfs een getrouwde vent ontbreekt niet op haar score-lijstje. De bladen vragen zich dus met recht af hoe lang deze affaire gaat duren en of Rafael niet na de eerste verliefdheid terugkeert naar jeugdliefde Nancy. Die dan natuurlijk on-mid-del-lijk aan de baby's moet gaan, want voetbalvrouwen baren over het algemeen genomen al twee kids voor hun twintigste.

Borsato's voorgetrokken

Marco met zoon Luca. Leontien met baby Jada. En samen gezellig met z'n allen. Op alle foto's druipt het gezinsgeluk van de Borsatofoto's af. Het gezin is een dagje uit en alle camera's lagen op de loer om het familie'tje op de kiek te zetten. Ze waren naar Slagharen afgereisd, waar Marco voor een goed doel een cheque in ontvangst zou nemen. En natuurlijk grepen ze de gelegenheid aan om alle attracties uit te proberen. Dat leverde de gezellige kiekjes op waarop het miljonairspaar net een gewoon gezin lijkt. Maar schijn bedriegt. De zanger werd wel degelijk voorgetrokken in het pretpark, weten we uit betrouwbare bron. Wie in de wildwaterbaan wilde, moest zelf zijn boot naar boven sjouwen. Maar voor de Borsato's werd dat gedaan door een medewerker van het park. Marco hoefde niet zelf het zware, natte werkje op te knappen. Ook moest iedereen aan de kant als de Borsato's in een attractie wilden. Zo heel gewoon zijn ze dus ook weer niet, de zanger en zijn vrouw. Aan de andere kant is de familie de hele dag door fans belaagd die foto's maakten en om handtekeningen vroegen. Van een ongestoord familiedagje uit was dus geen sprake. Het was meer een promotieact. Jammer dat we op alle foto's niet goed konden zien of Leontien haar ideale gewicht al weer terug heeft. Sinds ze promotie maakt voor een afslankmiddel houden we haar tailleomvang natuurlijk nauwlettend in de gaten.

Bassie-boy

Hij probeert heel stoer te doen in GTST, maar Stefano Sanders blijft altijd de 'baby-boy' naast zijn gemene tv-vader Ludo. In het echte leven lijkt Bas Muijs ons een zeer vriendelijke jongen. Hij schijnt het idool te zijn van vele, vooral jonge, meisjes. De soapie, die ooit leraar wilde worden, wordt begeerd door velen. Helaas is er slecht nieuws voor de fans: ook Bas is deze lente verliefd geworden. Hij is aan de blondine voorgesteld door GTST-collega Ferri Somogyi (GTST's Rik) en het klikte tussen die twee. Het is een aardige, frisse meid met een kort zwart jurkje aan. Alles erop en eraan, zeg maar, Bas komt niks te kort. We begrijpen best dat hij voor deze juffrouw is gevallen. Ze doet werk dat niets met de showbizz te maken heeft: ze is hypotheekmevrouw en organiseert ook iets met buitensport. Bas is vooral voor haar gevallen omdat ze geen GTST-fan is en dus niet op Stefano viel, maar echt op hem. Sorry dames, maar hij lijkt echt met de lente ook de liefde voor deze Wendy in de bol te hebben.