HILVERSUM - In het programma Boer Zoekt Vrouw hebben twee boeren en een boerin zondagavond een partner uitgekozen. Boer Gerard koos voor Léonie, Frans koos voor Ronella terwijl boerin Agnes Jurre aanwees.

Boer Henk en zijn beide dames gingen zonder keuze uiteen.

Het populaire programma bereikte zondagavond zijn hoogtepunt. De boeren en boerin moesten de kandidaat kiezen die ze het meest zien zitten.

Met deze persoon mogen ze op reis om te bekijken of een heuse liefdesrelatie in het verschiet ligt.

Populair

De derde editie van de kijkcijferhit begon met vier boeren en, voor het eerst, een boerin. Laatstgenoemde bleek het populairst en kreeg aan het begin van de reeks de meeste brieven van potentiële kandidaten: 883. Voor boer Jan was de kans op liefde vorige week al verkeken toen Siepie en Annet hun spullen pakten en vertrokken.

Het programma groeide de afgelopen weken uit tot een enorme kijkcijferhit. De afgelopen weken stemden iedere keer meer mensen af op het programma.

Record

Het record van vorige week staat op 4,38 miljoen kijkers. Ook de vorige twee reeksen van het programma waren een succes, maar dit jaar slaat echt alles.

De laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw is op 2 maart. Dan wordt duidelijk welke boeren de echte liefde hebben gevonden dankzij het programma en wie er weer alleen terugkeert naar zijn stal.