AMSTERDAM - Zangeres Cher heeft onthuld dat ze in de jaren tachtig een relatie heeft gehad met acteur Tom Cruise. In het programma Good Morning America zei Cher (61) dat Cruise (45) de meest charmante man is die je je maar kunt voorstellen.

Volgens de zangeres was Cruise nog geen Scientology-aanhanger op het moment dat ze iets hadden. "Van dat Scientology-gedoe begrijp ik helemaal niets", zo voegde ze daar aan toe.

In het programma liet de Hollywood diva ook weten dat ze bijna een afspraakje had gehad met de legendarische zanger Elvis Presley. "Toen hij belde was ik te bang om een weekend met hem naar Las Vegas te gaan. Daar heb ik altijd spijt van gehad."

Comeback

Cher, die momenteel vrijgezel is, maakte deze week bekend dat ze een comeback gaat maken. De artieste begint in mei aan een driejarige concertreeks in Las Vegas. Cher zal vier avonden per week in hotel Caesars Palace optreden.

Cher zal daarnaast maandag haar opwachting maken als presentator tijdens de Grammy Awards.

Tom Cruise is getrouwd met Katie Holmes, met wie hij een dochtertje heeft. In het verleden had hij relaties met Nicole Kidman en Penelope Cruz.