AMSTERDAM - BNN-dj Sander de Heer stapt over naar de Vara. Vanaf maandag 25 februari presenteert hij voor zijn nieuwe werkgever iedere werkdag 'De Heer ontwaakt!' op Radio 2. Deze show van 06.00 uur tot 09.00 uur wordt de opvolger van Vara's 'Ontbijtradio'.

Tot zijn overstap presenteert de 32-jarige De Heer tot 18 februari voor zijn oude werkgever 'Het huis van De Heer'. Ook dit is een ochtendshow, maar dan alleen in het weekeinde en op 3FM.

Sander kijkt uit naar de nieuwe dagelijkse show. "Ik wil als het ware bij je aan de ontbijttafel komen zitten, naast je in de auto of in de trein", vertelt hij. "Ik spreek je als luisteraar direct aan, vraag om je mening en neem de komende dag met je door. Ik wil met 'De Heer ontwaakt!' informeren, amuseren én laten reageren."

Uitdaging

De weekend-ochtendshow op 3FM wordt overgenomen door Timur Perlin. De radio-dj, die eerder voor de stations Yorin FM, Caz! en 3FM werkte, heeft veel zin in de nieuwe uitdaging. "Ik ben hoogzwanger van ideeën", jubelt hij. "Laat dat kind in godsnaam snel geboren worden!"