AMSTERDAM - Max, het zoontje van Christina Aguilera en Jordan Bratman is onlangs besneden. Dat vertelde de zangeres dinsdag in een radiointerview met Ryan Seacrest. "Ik ben zelf niet joods, maar mijn echtgenoot wel. We voeden Max met joodse tradities op."

Aguilera zei dat ze aanvankelijk geen idee had hoe een besnijdenis in zijn werk gaat. "Ik wist er weinig van, het is allemaal een leerproces."

De zangeres en haar man gaven een groot feest na de ingreep. "Er kwamen een hoop vrienden over de vloer. Aangezien we geen standaard koppel zijn hadden we overal penis-ballonnen opgehangen."

Verandering

Aguilera zegt verder dat ze het geweldig vindt om moeder te zijn. "Een baby is ongelofelijk leuk en bijzonder. Iedere week gebeurt er wel iets nieuws, er vindt zoveel verandering plaats."

Inspiratie

De 26-jarige moeder zegt dat ze sinds de geboorte van Max enorm veel inspiratie heeft voor haar nieuwe album. "Ik ben zo opgewonden en geinspireerd. Er vindt iets geweldigs plaats in mijn leven. Er valt zoveel over te schrijven."

Aguilera signeerde dinsdag eveneens haar nieuwe tour-dvd in Los Angeles. Het was voor het eerst sinds de bevalling dat ze weer in het openbaar verscheen. "Ik moest er echt weer even uit. Van alleen maar thuiszitten word je gek."