Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Story, Privé, Weekend en Party. Met daarin deze week dat Connie Breukhoven in een bordeel woont, er koninklijke jurken zijn, maar ook bedeljurken en aanbodjurken, kleine Sem Wendy's geheime lover verraadde en Frau van der Vaart haar Rafael afranselt. Kortom: lees mee in de roddelbladen.

Koninklijk handwerk

Op vakantie in Argentinie zagen de drie prinsesjes er weer schattig uit. Alle drie hetzelfde jurkje, met kantjes en witte kraagjes. Maxima kleedt haar meisjes graag hetzelfde en zet daarmee een koninklijke traditie voort. Ook de prinsen werden vroeger in uniforme korte broeken en kniekousen gehesen. Weekend weet te verklappen dat de jurkjes niet in een gewone winkel worden gekocht. Ze komen van Tesselschade Arbeid Adelt (TAA). Een organisatie van vrijwillige dames die van ouderwets handwerken houden. En dus zetten zij de lieve pofmouwtjes en gesmokte lijfjes in elkaar. Het schijnt dat er inmiddels een run is op de winkels van TAA en er zelfs een wachtlijst is. In het dagelijks leven dragen de prinsesjes echter ook 'gewone' kleding van C&A en H&M. En dat de jongsten de 'afdankertjes' van hun oudste zus aan moeten.

Please, Addy??

Laura Vlasblom gaat trouwen. Ze is zangeres, maar vooral bekend van haar relatie met Bastiaan Ragas. Samen hebben ze een zoontje. Bastiaan vond nieuw geluk in Tooske, Laura in Michiel. Deze zomer gaan ze trouwen, maar Laura wil vooral geen dure jurk. 'Ik vind de jurken van Addy van den Krommenacker heel erg mooi, maar ook duur' zegt ze in Privé. Vandaar dat ze een 'gewone' naaister haar trouwjurk laat maken. Of is dit een openlijke bedelpoging om een leen-jurk los te peuteren bij Addy?

Couture

Wie zich zo ongeveer de duurste jurk van Nederland kan veroorloven is Danielle Overgaag – soon to be Mevrouw Reinout Oerlemans. Hoewel hun huwelijk een 'moetje' is omdat ze naar Amerika verhuizen, verheugt Daan zich op het grote feest. Ze is zelfs al naar Parijs geweest om een trouwjurk te zoeken. Zonder resultaat. 'Wat daar op dit moment te zien is lijkt niet eens op wat ik in mijn hoofd heb' meldt ze in Story. Verwonderd vraagt ze zich af waarom ze nog niet is benaderd door een couturier. 't Zou toch mooie reclame zijn voor een modeontwerper om Daniëlle van een smashing jurk te voorzien? Story pakt daarom zelf de telefoon en belt met Paul Schulten. Die vindt het een wereldidee en hapt meteen toe. Zo zie je maar: waar de één (Vlasblom) moet bedelen om een jurk in BN-kringen, krijgt de ander (Oerlemans) hem in haar schoot geworpen.

Connie's bordeelflat

Redacteur Guido den Aantrekker kennen we van het relletje met Daphne Deckers. Hij kreeg een glas champagne in zijn gezicht omdat hij haar lastigviel. Deze week wil Connie Breukhoven hem waarschijnlijk het liefst te lijf gaan met een hele flés bubbels. In zijn column in Story brandt hij namelijk de diva af tot op de grond. Hij vindt haar appartement lijken op een bordeel, ze verliest de realiteit uit het (opgetrokken) oog, voert meelijwekkend strijd tegen de zwaartekracht en doet verder niets nuttigs behalve shoppen en er domweg zijn. Zo, daar kan La Breukhoven het wel even mee doen. Waar ze deze tirade aan verdiend heeft, is niet duidelijk. Houdt Guido van SM en wil hij vrijwillig een champagne-douche? Of probeert hij over Connie's rug heen beroemd te worden?

Klikspaan

Zoontje Sem heeft zijn moeder Wendy van Dijk mooi te kijk gezet. Al enige tijd gonst het van de geruchten dat Wendy een affaire heeft met haar baas, Erland Galjaard. Terwijl deze gewoon getrouwd is en kinderen heeft. Maar Wendy's lips are sealed. Helaas versprak kleine Sem zich wèl. Wendy, Erland en Sem arriveerden bij een media-evenement. Daar aangekomen ging Erland stiekem twintig meter achter Wendy lopen om niet als 'stelletje' op te vallen. Waarop Sem vroeg: “Mama, waar is Erland nu ineens?'. Privé vindt het hilarisch en neemt meteen aan dat Wendy en Erland jokken over hun relatie. Want spreken kleine kinderen niet altijd de waarheid?

Spielerei

Rafael van der Vaart en Sylvie hebben zich laten strikken voor een reportage in Weekend. Voor de foto doen ze lekker gek en houden ze een kussengevecht. Sylvie draagt slechts een satijnen hemdje en boxershort, maar is natuurlijk wel geheel opgemaakt. Volgens het artikel heeft Sylvie haar oude beroep van fotomodel weer opgepakt. 'Ik vind het zalig om moeder te zijn' kweelt ze, 'maar nu ik aan het werk ben, kan ik eindelijk m'n creativiteit weer kwijt'. Creativiteit, als model voor de Otto zeker? Nou ja, als ze maar gelukkig zijn. En dat zijn ze, ook al mocht 'Raf' van zijn Duitse club niet in Spanje gaan voetballen, terwijl Sylvie dat zo graag wil. Het is echt een interview vol non-informatie, maar ach, ook wel leuk om de Van der Vaartjes zo happy te zien. Maar wel een beetje gemaakt dat ze elkaar nou per se met kussens te lijf moeten gaan.