Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Is Linda de Mol inderdaad zwanger van een derde, hoe zit het met 'Societykoningin' Juliette Vossen die eerst werd weggehoond en nu toch is teruggekomen, we gezellig een bruidsjurk voor de 54-jarige Patricia Paay mogen uitzoeken en we een kijkje in de portemonnee van Katja Schuurman nemen. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Derde molletje?

Al vaker is Linda de Mol zó onvoordelig op de kiek gezet dat het leek alsof ze zwanger was. Ze is er een keer erg boos om geworden. 'Ja ik ben wat zwaarder dan normaal, maar dan ben ik toch niet meteen zwanger?' was haar reactie toen. Maar nu lijkt het er toch echt op. Voor op Weekend staat een foto van Linda, mèt bol buikje. Linda draagt een strak truitje en daarin bolt onmiskenbaar een buik op. Opvallend is het dat de blondine bij het zien van de fotograaf een shoppingbag (van Ralph Lauren, mag je mee gezien worden dus) stevig tegen zich aan klemt. Alsopf ze haar buik wil beschermen. En voor wie denkt dat dat gebaar toeval is, pakken we de Party er nog even bij. Daar zien we foto's van dezelfde winkelende Linda, die ditmaal een suède franjetas krampachtig voor haar buik houdt. Echt opvallend. Zou er dan toch een derde de Mol-baby bijkomen? We houden de komende tijd de bladen nauwlettend in de gaten…

Party paria

Nou moe, hoe zit dat? Een paar weken geleden hadden de bladen het opeens allemaal over Juliette Vossen. Geen bekende uit de showbizz, althans: ze danst niet en zingt niet. Maar wel een Bekende Nederlander die bekendheid verwierf door (bijna) net zo vaak als Jan des Bouvrie op party's te verschijnen. De enen keer in een nog uitbundiger gewaad dan de andere keer en zo een geliefd onderwerp voor societyfotografen. Kort geleden werd ze nog uitgemaakt voor bedriegster. Ze zou niet in een villa wonen, maar in een Limburg nieuwbouwhuisje, geen beige BMW rijden maar een bestelbusje met gereedschapskoffer achterin en al haar couturekleding lenen of kopen en dan vervolgens gedragen terugbrengen en haar geld terug eisen. De Nederlandse modeontwerpers hadden het helemaal met deze 'kledingparia'. Exit Juliette, dachten wij. Na zo'n blamage komt ze niet terug. Maar verdomd: zowel in Story als in Weekend staat ze weer. In couturepak, met een glaasje champagne in de hand. Zou ze zich niks van al die kritiek aantrekken? Of is ze echt een beetje niet goed wijs, zoals de modeontwerpers haar afschilderden?

Patries en Mary

Ha, daar is ze weer. Of beter gezegd: daar zijn ze weer: Patricia Paay en Mary 'moeder van' Borsato. Sinds Patricia Paay voor de tweede keer ten huwelijk is gevraagd door haar Adam, mogen de kijkers/lezers natuurlijk elke fase van het huwelijk meebeleven. En zo worden we in Privé meegetroond naar 'bruidsjurkengoeroe' en moeder van Marco, Mary Borsato. In haar winkeltje mag Patricia 'als een kind in een snoepwinkel' bruidsjurken passen. Ze heeft er voor de foto vier aangetrokken: drie witte en een roze-rode. De witte vinden we echt als een tang op een varken slaan. Het mens is 54 jaar oud. Dan trek je toch geen lange witte jurk met lintjes en strikjes en kantjes meer aan? En dan dat glitterdiadeem in haar haarstuk, ze wil echt 'la reine' van het bal zijn. Nee, het is echt geen gezicht. Doe dan maar die roze bustier met bijpassende rok. Patries is overigens héél royaal. Lezers mogen een kaartje sturen met hun favoriete trouwjurk. Maar liefst vijf (5!) inzenders maken kans op een La Paay Beauty bag met make-up frutsels er in. Waarde: 56,- Euro per stuk. Zou het Paay-Curry imperium inderdaad failliet zijn, dat ze met zo'n mager prijsje komt aanzetten?

Wat kost dat?

Ze wonen zo leuk en mooi en groot, die BN'ners. Maar wat kost dat nou eigenlijk? En waar betalen ze dat van? Het antwoord op de eerste vraag kwam lange tijd van Harry Mens, de showbizz-makelaar. Die vloog met een helicopter over huizen van bekende Nederlanders en schatte de waarde van hun huizen. Een simpelere trucje is gewoon de hypotheekgegevens opvragen. Die zijn blijkbaar niet beschermd en zo konden we al vaker lezen wat de riante huizen van de sterren kosten. Dit keer heeft Story de 'doopceel' van katja Schuurman gelicht. Op haar vrijstaande huis aan het water in Vinkeveen rust een hypotheek met een maandlast van E 2166,-. Katja moet dus per maand dat bedrag alleen al aan rente ophoesten en dan heeft ze nog geen cent afgelost! Inmiddels kocht ze een appartement in Amsterdam waardoor ze zich voor totaal aan 2 miljoen Euro in de schulden stortte. Fijn dat Story ook even uitploos dat Katja als BNN-presentatrice als salaris E 113.000 per jaar opstrijkt. Dat is exclusief schnabbels. En zo krijgen we toch al met al een leuk kijkje in de portemonnee van de 28-jarige ex-soapie. Haar Vinkeveense huis staat overigens te koop: voor E 489.000 is het van jou.