Woensdag 5 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

Ali B rapt nummer van Thomas Berge (video)

ENSCHEDE - Rapper Ali B feliciteert zanger Thomas Berge met zijn 18e verjaardag. Hij doet dat niet op de gebruikelijke manier, met een hand of een presentje, maar met een rapversie van nummers van Berge.
Door ANP

Ali B was speciaal voor de verjaardag van de blonde zanger naar Enschede gekomen om hem daar tijdens zijn partijtje te verrassen. "Thomas kwam Ali B een tijdje geleden tegen en rapte een nummer van hem.

Dat vond Ali zo leuk dat hij beloofde een keer een rap te maken van een van Thomas' nummers", aldus de manager van Berge woensdag.

Carrière

De carrière van de blonde Haaksbergenaar, die afgelopen vrijdag de volwassen leeftijd bereikte, is de afgelopen tijd in een versnelling geraakt.

Hij deed mee aan het programma Sterren Dansen Op Het IJs van SBS6, heeft inmiddels zijn eigen soap bij de TROS en geeft begin maart een eigen concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

"Af en toe gaat er ook wel iets mis hoor. Thomas is dinsdag gezakt voor het theorie-examen van zijn rijbewijs. Je kunt niet altijd winnen", aldus de manager.

Aanbevolen artikelen